Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Motivačné kamošky, alebo jedz všetko a schudni

Príspevok v téme: Motivačné kamošky, alebo jedz všetko a schudni
LadyCamual77

Zdravím všetkých čo navštívili túto tému. Ako som už napísala v nadpise, ide o to že budeme jesť fakt všetko a v malých množstvách a pravidelne, a spolu sa budeme tešiť s úspechov. Pár rokov už skúšam schudnúť. Vydarila som sladké, slané, malinovky pečivo atď. Ale otázkou je dokážeš žiť bez pečiva celý život ? Ja osobne nie a tiež ľúbim sladké. Preto som sa rozhodla. Sladkého v podobe čokolády, kexov a pod. sa vzdať dokážem ale pečiva nie a preto dokážem všetkým že i tak sa dá schudnúť, možno nie rýchlo ale efektívne.Občas sú však chvíle kedy to mám chuť vzdať, a preto som sa rozhodla založíť túto skupinu. Takže ako to robím. Jem pravidelne vmmenších pleciach a všetko. Medzi jedlami mám rozostup 2-3 hodiny. Dnes je to presne 8 deň a poviem že sa fakt cítim lepšie. Prvé váženie mám za 13 dní. A cítim že som za ten týždeň schudla min. 1 kg čo je krásne vidieť na mojej tváry. Pridá sa niekto ? Ak ano prosím napíšte výšku + váhu. Ja 163cm a 87kg. Želám krásny deň.

ladycamcual

A žalúdok je sviňa. Keď mu dáš len jeden banán vezme tuky aj z toho baby raňajky si doprajte výživné. Ja som dnes mala chlieb s maslom morčacou šunkou a syrom (tofu) na desiatu som mala pomaranč a teraz som doobedovala. Mala som fazulovu polievku (takú ľahkú bez zápražky) a druhé som mala zemiakovú kašu a kúsok rezňa. Samozrejme menšie porcie. Chcem si ešte cvičiť (len tak doma) a keďže mám dnes ešte behačky rezeň je v poriadku. Idem si dať zelený čaj (nepociťujem po ňom hlad). Držím nám palce :-)

ladycamcual

Ahoj žienky som rada že sa pridáte :-) Jessical spolu to zvládneme. Gosh21 to nie sú pravé raňajky daj si krajec chleba zo šunkou. Keď si dáš len banán budeš rýchlo hladná a za celý deň veľa zješ. :-)

gosh21

AHooooj tak ja skusam chudnut uz roky .
Mam 164 cm a 72 kil.
Dnes somm zjedla toho uz dost.Zajtra na ranajky si dam kavu a banan.