Zdravím všetkých čo navštívili túto tému. Ako som už napísala v nadpise, ide o to že budeme jesť fakt všetko a v malých množstvách a pravidelne, a spolu sa budeme tešiť s úspechov. Pár rokov už skúšam schudnúť. Vydarila som sladké, slané, malinovky pečivo atď. Ale otázkou je dokážeš žiť bez pečiva celý život ? Ja osobne nie a tiež ľúbim sladké. Preto som sa rozhodla. Sladkého v podobe čokolády, kexov a pod. sa vzdať dokážem ale pečiva nie a preto dokážem všetkým že i tak sa dá schudnúť, možno nie rýchlo ale efektívne.Občas sú však chvíle kedy to mám chuť vzdať, a preto som sa rozhodla založíť túto skupinu. Takže ako to robím. Jem pravidelne vmmenších pleciach a všetko. Medzi jedlami mám rozostup 2-3 hodiny. Dnes je to presne 8 deň a poviem že sa fakt cítim lepšie. Prvé váženie mám za 13 dní. A cítim že som za ten týždeň schudla min. 1 kg čo je krásne vidieť na mojej tváry. Pridá sa niekto ? Ak ano prosím napíšte výšku + váhu. Ja 163cm a 87kg. Želám krásny deň.
Motivačné kamošky, alebo jedz všetko a schudni
LadyCamual vyborne gratulujem.
Ja som bola par dni chora a tak som sa rozjedla, ze teraz zacinam uz ani neviem po kolky krat. Teraz mam 105kg. Dufam, ze to pojde dole.
Babulky už mi sem asi ani napíšete. Ták moja aktuálna váha je 80kg, t. j. úbytok 7kg bez odriekania. Som spokojná. A neprestávam. :-)
Tak bubulky nesiem super správu 5kg dole a ako sa darí vám ? Dodrzujem všetko čo som písala len cvičiť som lenivá xD
ahoj..možno by som rada dodala informáciu ,že maso (nie masový vyrobok ) trávi v tele 3-4 hodiny a rovnako je to aj s pečivom.Ked som dodržiaval tento odstup medzi jedlami, schudla som za 3 mesiace 10 kíl, jedla som ale VSETKO ! Na ranajky krajec chleba, croissant ,mala kava ,čaj..ked sa to do mna nezmestilo,tak na desiatu ..obed..večera ..ale po 18h som už nejedla (iba pila ked aj jeden čaj za druhým a dala si žuvačku alebo 1 male jablčko,z toho sa nepribera, strávi do 15minut,a prečistí črevá. -kto je zvyknuty večer jedávat je v začiatkoch z toho nervozny ) Porcie boli pre deti v skolke-polovične..Nikdy som späť nepribrala ani gram, a so synom v pohode idem do McDonaldu, na koláč a kavu so šlahačkou,..maly hambáč,a hranolky+mala kola.Ked ideme k babke na 6 chodovu oslavu ,alebo svatky,tak zo vetkeho slušne ochutnám-zobkám ,a zakusky mi predsa mmože dat aj v krabičke domov :).Nieje problem čo jeme ale kolko a v akom časovom rozpetí..a hlavne v rovnakom čase-ja som si zo začiatku natočila budík na mobile,(na tie 4h) a to že syn bol skolkár a potreboval častu stravu mi tiež velmi pomohlo ..PS: necvičím ..Držím palec :)
Držím palce a snažte sa :) Stojí to určite za to hihi. Ja som už z najhoršieho vonku a snáď takto to aj zostane, čo najdlhšie, ak nie lepšie.
a zabudla som na ricotta cheese a cottage cheese
tak pouzi kyslu smotanu alebo biely jogurt, bryndzu spravis z feta a cream cheese priblizne 1:1
hc fgh, kde to vlastne zijes? nenajdu sa tam aspon acidofilne alebo kefirove mlieka? pripadne skus nizkosacharidove ovocie. ja kupujem mrazene bobulovite, necham rozmrazit a niekedy do toho pridam kiwi. nie je to sladkost ako taka, ale ma to naozaj malinko sacharidov, ale zato dost vitaminov. treba hladat alternativy, pripadne si dajte za hrst nejakych orieskov alebo slnecnic. Su to dobre tuky, avsak co sa tyka orechov, treba ich namacat, aby ich telo stravilo (ja prevarim vodu, necham vychladnut a necham aspon 8 hodin vo vode. Pomer orechov k vode 1:3) ;-)
joj to vam zavidim, tu kde zijem nieje ziadna zakysanka, ani bryndza, ani tvaroh. a mlieko tu chuti velmi zle. nevypijem ani pol pohara tohto mlieka. da sa tu zohnat polsky tvaroh, ale len v par obchodoch, navyse chuti cudne, a navyse ja polskym potravinam velmi neverim..
dakedy staci dochutit hocicim a hned je to o inom .-) som rada, ze chuti. mne to naozaj vzdy zazenie chut na sladke.takisto klasicke kakao s mliekom. Zakysanka je zdrava. Takisto este milujem bryndzovu natierku, casto ju jem len tak bez peciva (nepasterizovana ovcia bryndza + maslo + olivovy olej + cervena sladka paprika + lahodkova cibulka navrch). Takisto syte.