Ako získať späť dôveru

Príspevok v téme: Ako získať späť dôveru
anon

Ahojte. Potreboval by som poradiť. Spravil som v živte veľkú chybu po ktorej som sa rozišiel s priateľkou. Sme v kontakte ako veľmi dobrý priatelia. Ja ju stále veľmi milujem, cítim z nej, že jej city sú podobné, no viem, že mi vôbec nedôveruje. Čo robiť aby som si jej dôveru opäť získal?

anon

Učím sa na vlastných chybách. Takúto chybu už nespravím. Na bývalej mi veľmi záleží. Som sám sebou, taký aký som. Nepretvarujem sa ani nič len preto aby ma zvala späť. Som tu pre ňu vždy, a ona to vie. Len má strach, aby sa opäť nesklamala. Viem, že ju už nesklamem, konečne som dozrel a uvedomil si všetko zlé čo som spravil.

Delete

Nemusíš dostať žiadnu ďalšiu šancu ale ak ju dostaneš tak si musíš uvedomiť, že nová už nebude a podrobne si analyzovať čo si spravil a poučiť sa z toho. Držím ti palce..

Žužova

Z polovice suhlasím s Delete.. Ale zase človek ak ozaj olutuje chybu môže sa jej v buducnosti už naozaj vyvarovať. Nemyslím si že je pravidlo že ak urobíš raz urobíš to zas.. ale ziskať si doveru,to je ťažké.. ako bolo povedané štrbinka ostane navždy.Záleží od človeka,od tej tvojej bývalej aký k tomu zaujme postoj. Niekto odpustí a zabudne..iný odpustí a nezabudne a další ani neodpustí ..Rob to čo doteraz ,netlač na nu a ak ti po čase dá šancu nesklam ju .

Slobodna

To su bludy delete. Ja nebudem niekomu davat sance donekonecna. Preco mu podsuvas zlyhanie??? Ak predsa viem, co nerobi cloveku, ktoreho mam rada dobre, tak to uz aka svina by som bola aby som to robila stale a napriek tomu a spoliehala sa, ze mi bude davat dalsie a dalsie sance do aleluja?

Delete

Konanie ľudia zvyknú opakovať a nemusia to robiť cielene. Budeš to opakovať aj ty a je len na nej či ťa má natoľko rada, že to bude akceptovať. Sklameš opäť ale ak má človek niekoho rád, naozaj rád, tak tieto problémy dokáže prehliadnuť a dá aj druhú, tretiu, štvrtú šancu...