Ahojte. Potreboval by som poradiť. Spravil som v živte veľkú chybu po ktorej som sa rozišiel s priateľkou. Sme v kontakte ako veľmi dobrý priatelia. Ja ju stále veľmi milujem, cítim z nej, že jej city sú podobné, no viem, že mi vôbec nedôveruje. Čo robiť aby som si jej dôveru opäť získal?
Ako získať späť dôveru
To vy nechcete mat pokoj od nas, ved na co by ste potom stale frflali :) zaver teda je, ze my to robime nie preto, ze by nas to bavilo ale kvoli vam :)
Doubledog to vynikajúco zhrnul len ešte je tam bod
3/ Je extrémne frustrujúce byť trestaný za neveru bez sexu. Ak najbližšie sa dáš na niečo podobné tak si to poriadne uži alebo sa do toho vôbec nepúšťaj.
Ako skúsenejší ti radím keď už útočíš na bránu proste musíš skórovať stoj čo stoj inak sa ti to vždy vypomstí. Nedáš, nedostaneš či ako je tá hláška :)
Aby sme mali pokoj a nemuseli nic vysvetlovat ;)
Paci sa mi doubledog ako si sam polozis otazku a aj si na nu odpovies :) mohli by si to osvojit viaceri muzi :)
kazdy vztah je iny a vsetko je mozne a nemozne zaroven. moze sa stat hocico, zalezi od ludi, ktori su vo vztahu - co do neho prinasaju (toho je samozrejme vela), ako to spolu ladi, atd.
mna len napadlo, ako som to cele citala, ze uz to mozno mala davnejsie vyriesene, kedze ta sama poslala, ze mas ist "skusat".
inak ta teoria sexu ma zaujala, by som chcela vediet viac. a nerobim si srandu:)