Ahojte. Potreboval by som poradiť. Spravil som v živte veľkú chybu po ktorej som sa rozišiel s priateľkou. Sme v kontakte ako veľmi dobrý priatelia. Ja ju stále veľmi milujem, cítim z nej, že jej city sú podobné, no viem, že mi vôbec nedôveruje. Čo robiť aby som si jej dôveru opäť získal?
Ako získať späť dôveru
A rozhodne by som ani ja a ani ona nechceli vrátiť nič do starých koľají. Minulosť ostane navždy minulosťou. Vzťah čo sme mali už nikdy nebude. Bol by to nový začiatok, v nových koľajách. Z toho pekného čo bolo sa treba tešiť, z toho zlého poučiť.
Vies, moze ta milovat akokolvek, moze jej na tebe zalezat, poznat ta ale ak ti nedokaze verit, lebo nemoze, pretoze si ju uz raz sklamal, je to stratene. Ver mi.
Trauma. Presne tak. Niet väčšej traumy ako keď miluješ dve ženy a nevieš sa pre jednu rozhodnúť. Maličkou náplasťou je len dvojnásobné množstvo sexu pokiaľ o sebe nevedia a ty potrebuješ porovnávať aby si sa vedel rozhodnúť ktorá je tá pravá.
Chytrá žena to nikdy nedopustí. Berte si príklad z chlapov - konkurentovi rozbijeme hubu a je po probléme.
Na nikoho netlačím, to by bola najväčšia chyba. Viem, že by som jej vedel odpustiť to, čo som spravil ja. Viem, žeby len tak neprišla na druhý deň, že spala som s iným. POznám ju veľmi dobre na to, aby som vedel odhadnúť aká je. Ja s ňou cítim, mala to ťažké. Prešlo od vtedy už dosť času, a ten ukázal, že aj jej na mne stále záleží.
Žena ktorá vystavuje partnera skúškam tohto typu zaručene skončí v manželstve s tyranom alebo alkoholikom alebo kurevníkom - možno aj so všetkými 3 v jednom.
Žena ktorá ťa skutočne ľúbi o teba bojuje a nevystavuje ťa takýmto traumám.
Trošku pokory by ti nezaškodilo... moc si veríš. A mám z teba pocit že na ňu takto nejak určite aj tlačíš... aj ked si to určite nepripustíš lebo máš svoje nazory a svoj rozum. No za prvé musíš sa veieť vžiť do druhých,do jej pocitov.. A mám z teba pocit že ty to nevieš. To je chyba... Dovera sa nedá už opraviť, nedá ! ...
NAzačiatku ste mali čistý štít,tam ste si doveru samozrejme budovali ,ale ty si ju narušil.. tým čo si urobil. a teraz už to neni take jednoduché,teda skor nemožné vrátiť všetko do starých kolají... Možno ti dá šancu,ale možno to bude nasilu,pod tvojím neustálim nátlakom,ked budeš už pomaly vyžadovať aby sa rozhodla.. bud ťa vtedy kopne do prdele alebo ti ,,odpustíô a dá šancu..no už to nebude to čo to bolo ... Neviem si pomocť , ale tvoj postoj k veci mi príde dosť taký arogantný.
Zle som sa vyjadril...odpustenie je niečo iné...beriem späť ale nedokázal by si jej už dôverovať...!!!
Predstav si situáciu, že by sa nič z tohoto nestalo a jedného dňa ti z čista jasna oznámi, že spala s niekým iným...čo urobíš???
Nezažil si, nevieš čo ona cíti a tvrdíš, že by si jej odpustil? No neviem...nejako sa mi to nezdá
Ja moc nesúhlasím. Dôvera sa dá vybudovať. Vybudovali sme si ju na začiatku vzťahu. Ak by sa to stalo naopak, teda ona by spravila to čo ja, tak ja osobne by som jej toto jednorázové zlyhanie vedel odpustiť a opäť jej dôveroval. Láska je podľa mňa o vzájomnom porozumení, stať sa to, čo sa stalo mne, môže každému. ak sa však človek z toho vie poučiť, a uvedomiť si chybu, už to nespraví, lebo vie aké to má následky. Ja verím v to, že si jej dôveru získam, a viem, že bude to trvať.