Ahojte. Potreboval by som poradiť. Spravil som v živte veľkú chybu po ktorej som sa rozišiel s priateľkou. Sme v kontakte ako veľmi dobrý priatelia. Ja ju stále veľmi milujem, cítim z nej, že jej city sú podobné, no viem, že mi vôbec nedôveruje. Čo robiť aby som si jej dôveru opäť získal?
Ako získať späť dôveru
Zuzka.forum nie si o nič lepšia od nás :) lebo ty tie súdy vynášaš nad nami.
Máš pravdu, mali sme ho potľapkať po pleci a poľutovať ako ty :) to mu iste pomohlo.
Fúha, normálne zírám koľko negativizmu a odsúdenia od vás všetkých čo ste nikdy v ničom nepochybili! kks a tie skvelé "rady" a 100%tné konštatovania že NIKDY by hento a KEBY tamto - moji zlatí, hoďte všetci kameňom čo ste bez viny, áno? sype si popol, vie že spravil chybu a pýta si radu, tak si neriešte svoje životné sklamania cez neho. trošku pozitívneho myslenia a nádeje do života! :) keby nič nevyviedol tak sa netrápi a nepíše sem, po 6ročnom vzťahu jedno zaváhanie (bez sexu!) a vy by ste ho najradšej obesili. Všetci máte zrejme sklenenú guľu a patent na vynášanie súdu nad druhými, keďže dľa vás kto raz zakopne tak navždy zostane hajzlom a podvodníkom. ach, to môžu písať len ľudia, ktorí vo vážnom a dlhodobom vzťahu asi neboli/niesú.
anon, nikoho tu nepočúvaj, len sám seba a svoju priateľku, len vy dvaja viete čo je medzi vami, odomňa len toľko, dá sa všetko, aj dôvera vybudovať (zažila som), nevzdávaj sa, ver tomu čo píšeš, že sa to dá, ak aj ona má záujem, je to na dobrej ceste, nevravím že to bude ľahké a rýchle, no čo môžete stratiť keď to skúsite? ak to nepôjde, tak koniec a ak áno, tak ktovie, možno happyend. :) Chce to len vôľu a čas.
Ja som odpustila chlapovi neveru co som stale trdila že mna keby niketo podviedol je KONIEC A NEBOL a nechci vediet ake peklo bolo potom :) neustale kontrolovanie vypisovanie vyvolavanie a pod.....zatial to este zvlada a poviem ti pravdu sme spolu dovera sa mi po roku vracia spat ale stale to boli a stale to mam v hlave a neviem ci mu niekedy este dokazem doverovat na 100 percent.teraz mi uz aj vadi ked s inou rozprava alebo sa coilen kukne co je na druhej strane normalne.....ja spravim teatro a už je hadka na svete že nic zle nerobi...ja uz vidim chybu aj v tom že už len pozrie a pritom pozeram aj ja :D a dovtedy do toho incidentu som bola uplne normalna žena ktora nevyzvedala,neboila som stihacka....cize yaver s toho vsetkeho :aj ked ti holka odusti priprav sa na toto vsetko a hlavne vela sil....moj to zatial drzi už rok prekonava moje navali nervov a žiarlivostnycgh scen nooo viem že donekonecna ho to bavit nebude..takže drzim prstz
a ešte jedna maličkosť. Píšeš, že ju poznáš ale omyl...človeka nespoznáš nikdy! Veľmi dobre si to zapamätaj.
Zila ale mala som 4 roky :)
Slobodná, škoda že si nežila pred 30 rokmi :)
Nový začiatok v nových koľajach... Ale v starej zostave, so spoločnou minulosťou. Takže to nikdy nebude nový začiatok v nových koľajach. Či chceš alebo nie, minulosť ťa ovplyvní.
Anon, teraz vážne. Pokiaľ s tou druhou sex neprebehol tak jednoducho NEVIEŠ či sa k sebe hodíte. Dobrý sex vyrieši spústu problémov ktoré sa zdajú neriešiteľné. Vynikajúci takmer všetky.
skorosenior moj chlap by uz viac sexu ako so mnou nezvladol ;)
A ešte raz opakujem nešlo o sex! S tou z minulosti sex ani len neprebehol.