Ahojte. Mám 20 rokov. V 7 rokoch som prišla o otca (zomrel na rakovinu). Doteraz sa s tým neviem zmieriť, každý deň plačem, neviem sa vyrovnať so životom. Pred 4 rokmi som chodila ku psychológovi, nepomohlo mi to, skôr som mala viac depresívne nálady. Po nástupe na vysokú sa to vylepšilo, ale mám pocit, že ma najviac trápi, že som nikdy nemala vzťah. Akosi si nedokážem nájsť priateľa aký by mi vyhval. Mali o mňa záujem, ja sa bojím sklamania, tak radšej ani nezačínam s nikým. Rodina sa mi už vysmieva, že nikoho nemám a či si vôbec niekoho nájdem, keďže som taká vyberavá. Ja už som z toho smutná, stále som sama a aby som na to všetko enmyslela, tak sa stále len učím, aby som an to nemyslela. Keď ja by som chcela priateľa, ktoeý by mi aspoň v niečom pripomínal ocka :( Nie som si istá prečo som taká izolovaná a uzavretá voči chalanom, možno preto, lebo sa bojím.
Čo by sme robili na mojom mieste? Ďakujem Vám :)
Osamelosť
ahink: Ahoj, súhlasím s tebou..chlapi, ktorí nemajú na to si myslia, že sú bohovia a každá im padne ku kolenám...a niektorí chlapi zase by mohli byť sebavedomejší a nie sú..to isté si vystihla aj u žien.
doubledog: a ty prosím ťa nikdy nemáš žiadne nároky či kritériá na ženu? berieš hneď prvú ktorá ťa chce, poprípade ti niečo rada poskytne?
a že to je u žien normálne + príslovie, že žena nevie čo chce a neprestane kým to nedosiahne..a ako vieš, že napr. ja neviem čo chcem? Len, aby to nebolo tak, že podľa seba, súdim teba.
10:39 posledna veta .... dnes, ale je este len obed a predpokladam, ze sa este len zahrievas ;)
Ja by som ti skor navrhovala aby si prehodnotil svoje verejne vyjadrovanie na adresu zien. Ako tiez som v zivote stretla dostatocny pocet debilov ale preto nehovorim o muzoch, ze su debili. Capisto?
ahink
priebercivost je uplne v poriadku, dokonca by som povedal, ze by ludia mali byt omnoho narocnejsi nez su.
problematicke su skor kriteria, podla ktorých si ludia vyberaju.
pripada mi to tak, ze ludia si casto vyberaju podla kriterii, ktore su nezmyselne, neucelne alebo ani im samym na nich v skutocnosti nezalezi.
slobodna
mam známeho psychoterapeuta, s nim som sa rozpraval, ma s tym skusenosti.
a navyse, oni sa o tom aj ucia na vyske, ako take nieco riesit. je to sucast ich studia, ako pristupovat k klientkam, ktore s nimi chcu mat vztah.
urazat sa kludne mozes, nikto ti v tom nebrani. ale navrhujem ti, aby si nemrhala energiou na urazanie sa.
Ako vies doubledog, ze to nerobi dobrotu? Skusal si? :) Joooj havino, niektore nazory mas dobre ale co sa tyka tych tvojch na zeny tak je to hotova katastrofa a mna ako zenu to uraza. Asi to bude tym, ze neznasam skatulkovanie.
Doubledog...v zivote som sa stretla skor s tym, ze praveze muzi su priebercivejsi, s privysokym egom nez je tomu u zien. Lebo som zazila skor pekne sympaticke mile vzdelane atd atd zeny ktore si o sebe mysleli ze su obycajne tuctove "nezaujimave" sede mysky a zas muzov malych plesatych s ucnovkou ci ledva s maturou a tvarili sa, naroky mali akoby vyzerali ako j.deep b.pitt atd, rozumovo akoby boli edisonovia proste tvarili sa ako polobohovia s narokmi, ze angelina jolie atd by ich este mali na kolenach prosit aby mohli k nim zbozne s vdakou vzhliadat))
doubledog: :D terapeuta nehľadám..bol by na mňa starý :D..ale nie, viem, že to vyzerá smiešne...ale prečo, keď si druhí môžu vyberať, prečo ja nie? Sama som na seba náročná...ale podotýkam chlap nemusí mať auto ani byť príliš bohatý.