Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Do bytu si pozyva kamaratky - je to ok?

Príspevok v téme: Do bytu si pozyva kamaratky - je to ok?
Petra *

Ahojte..
mame s priatelom vztah na dialku, ja zijem momentalne tu na Svk on v zahranici..
Vidime sa tak priblizne kazdych 4-5 tyzdnov..on tam zije sam, ma svoj byt, apod.
Vadi mi ale to, ze unho casto byva nejaka kamaratka..za posledne obdobie to bola najprv spoluziacka na 2 tyzdne ktora si nevedela najst byvanie hned v tom meste, lebo tam prisla za pracou, potom dalsia kamoska z inej krajiny na tyzden len tak na vylet a tak dalsia na nejaky cas , uz ani neviem preco
ako ja ho nepodozrievam ani si nemyslim ze by sa nieco stalo, a nechcem byt ziarliva, velmi sa drzim aby som nedala najavo ze mi to vadi ale je mi jednoducho neprijemne ze pomaly kazdy tyzden tam uneho prebyva nejaka ina dievcina, on to tak neberie, proste to je normalne ze niekto unho len tak byva..a je to malicky bytik, jedna postel a karimatka..
ja neviem ci som nenormalna alebo je normalne ze mi to vadi..jasne ze mu nemozem nic povedat, musim sa s tym nejako vyrovnat,ale jednoducho ziarlim pri pomysleni ze ja s nim nemozem byt takto dlho ale on tam ma ine dievcata, aj ked len kamaratky..
Co si o tom myslite?

Petra *

Ano ludia mate ciastocne vsetci pravdu

len ja viem ze on ma nepodvadza, on je inac taky typ, dobracisko, ze kazdemu pomoze, prichyli koho treba, on to berie z tej praktickej stranky, ale navyse je fesak, tak sa sa bojim ci tie zeny za nim nebudu pahlovat tiez..

nepodviedol ma urcite, a nema to v plane ja sa len toho bojim ze co ked, nejaka neacakana situacia, proste tej zmeny co sa moze stat..ja neviem, no vadi mi to aj ked ho nepodozrivam zeby to naozaj robil, ale nechcem aby tam mal tie dievcata

ved som mu to aj vravela, ze nech si predstavi ze ja mam svoj byt a stale si nejakych kamosov pozyvam, tak len poznamenal nieco, uz nepamatam co, ale tiez mu to nie je jedno, pyta sa kde, co kam..

on to vsetko tak neplanuje, tu jednu kamosku pozval na tyzden aby videla mesto, ta dalsia nemala kde byvat a tza tretia neviem..

hej stale ma akosi stastie, este si z toho aj robi srandu ze jeho byt je ako medzinarodny hotel, lebo ta dievcina je stale inej narodnosti, tak ked mi toto povie tak ma to akurat drazdi..

nj ja som mu to tak jemne naznacila, ze sa mi to zda nevhodne.toto slovo to podla man vystihuje..a on ze podla neho to nie je nevhodne lebo tu niesu bocne umysly ani z jeho ani z ich stran..

a viete co je najhorsie? ja sa to len snazim prezit, ale tam stale sa moze dakto novy objavit..teraz tento tyzden by mala odsit ta posledna, ale ktovie nabuduce zas bude niekto potrebovat tak zas pride? proste on to tak berie..ja som toto pretrpela, ale keby to aspon malo koniec, ze uz viem ze ziadna nepride..lenze zas sa moze nejaka najst..
inak to nie je tak ze cely cas, pozor!
ale tieto posledne 4 tyzdne, ano stale tam niekoho mal..predtym ani nie
nj vsak preco nie kamarati, tiez sa ho pytam..

niki......

zuzi74..chcela by som vidiet ako by si ty reagovalakeby tvojmu partnerovi chodia zeny..to by som chcela vidiet tvoje reakcie...

zuzi74

Uz len z dovodu reakcii niektorych zien by som sem nikdy takuto temu nepisala, pretoze oni ti neporadia k veci, na co si sa pytala, ale oni ti dokonca vyvestia, ze tvoj priatel mal urcite sex s kamaratkami, ktore u neho prespavaju, alebo aspon s jednou z nich. Fakt ubohe.

miki24

Z chlapského pohľadu smrdí to niečím určite, aj keď slečny isté vecí nepriznajú. Je možné, že pígľuje baby kadetade. Mal som tiež jednu kamarátku, čo toto frajer robil, že väčšinou keď bola preč tak doliezal za inou akože super kamoškou. Potom neskôr keď sa rozišli a o pár dní sa dal dokopy s tou druhou tak si myslím, že bolo to jasné, aj keď tamtá moja kamarátka si to nechcela priznať. Ako písali poniektorí skús povedať svojmu, že si prespala u iného kamaráta, ktorého považuješ len za také šteniatko a máš až tendencie sa o neho len tak kamarátsky starať :D Podľa jeho reakcie uvidíš, či je to normálne a nebude ti to tak tolerovať ako ty jemu to toleruješ.

evka1111

normalne to isto neni, jasne ze mal sex, ozaj preco tam mu nechodia kamarti prespavat to by som este pochopila, posli ho do riti, som zvedava keby je to opacne a keby si ty pozyvas kamaratov staci len na noc na prespanie ci by to bolo normalne. Lebo toto ozaj normalne neni

kafe

je normalne, že ti to vadí. Prečo by si mu nemohla nič povedať?? Vo vzťahu sa má predsa povedať AJ to, čo mi vadí, nie len lichotiť a medové motúzy ťahať popod nos. Ak mu nechceš povedať toto, tak mu povedz, že si prespala u kamaráta... (kvôli učeniu napr, alebo zdrhol ti posledny bus) a jeho reakcia na to by ma celkom zaujímala.

Delete

Osobne v tom nevidím nič ,,zlé,, Názor väčšiny žien je taký, že muži nemôžu mať kamarátky ale...

Ak to budete brať takto milé žienky tak to s vami nikto dlho nevydrží.

Je normálne že ti to vadí, berieš ich ako konkurenciu a kto vie aký je on. Ale uvedom si jednu podstatnú skutočnosť - ak ti ho nejaká preberie tak jej ho nechaj. Veď načo žiarliť a báť sa pre niekoho kto zato nestojí.

Ale kamarátky sú kamarátky a za tým si stojím.

Deria

Aha pardon, uz ti to zdovodnil. Ach tolko nahod...stale ma stastie na niekoho, kto je v nudzi? Nie, never mu. Ty neziarlis bezdovodne, myslim, ze to by vadilo kazdej normalnej zene. Ja osobne by som to nestrpela, ma ta za sprostu.

Deria

Maly bytik a byva s cudzou babou a to ma este vztah s tebou?!:o Keby mal velky byt a prenajal by cast, chapala by som, ze si chce trochu zarobit ale toto je co, preco to vlastne robi, uz si sa ho na to pytala? Pretoze normalne to nie je.