Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Medziludske vztahy

Príspevok v téme: Medziludske vztahy
ivi111

caute, uz dlhsie ma trapi ludska hierarchia. trapi ma asi hlavne preto, lebo mam casto pocit, ze v nej som nizko. a trapi ma aj len tak, ze vobec existuje, ze mi to pripada tak zversky. od detstva som dost dobrak, co sa ludia akoby snazili strasne zneuzivat, cakala by som rovnake navrat, ale hovnajs. blbe, ze toto vidim aj na svojej neteri, ktora nema ani dva roky. narozdiel odo mna je dost dominantna a nejak si ma vzdy vyberie, ked potrebuje niekoho poskriabat alebo vytahat za vlasy. viem, ze nemozem plakat, ze svet je zly, takze sa chcem opytat a poradit, co s tym robit. existuju na to nejake kurzy, rady, literatura, ktora vam pomohla?
dalsia vec, ktora s tym iste suvisi, je ze si neviem najst staleho partnera. stale len pocuvam, ze je to neuveritelne, ze nemam, ale nejak to nikdy nevydrzi, akoby muzi videli iba povrch a zaujimal ich iba sex. ale toto je druhotne, viem, ze kludne mozem byt do konca zivota sama, lebo aj take sa stava.

stryco

no a? ved to nic na veci nemeni. z hladiska reprodukcie si kazdy splnil svoje a to co mal. zena poskytla vajicko, muz spermiu.

5.5 elsa

stryco :) to určite ale vynosiť a porodiť ťa musela žena nie muž alebo aspoň v bruchu ťa musela mať žena ak by išla na cisársky niektoré ženy idú aj na potrat tým nehovorím že ja som za potraty.......

5.5 elsa

Matyo asi ty trpíš nejakými komplexami keď nevidíš fakt že žena má vyššiu hodnotu bez tej ženy by si tu nikdy nebol ty budeš asi s tých neschopných mužov o ktorých tu hovorím :)

5.5 elsa

Janno 882 žeby si patril k tej hŕstke mužov no môže byť :) tak keď chce od nej sex tak sa nečudujem že chce peniaze aj keď ja by som takého poslala kade ľahšie .........

Janno82

...a ešte ivi111, je mi jasné, že máš svoju malú neterku rada, ale zase nemusíš si nechať od nej vytrhať všetky vlasy, len preto, aby sa malá cítila dobre:-)...odtiaľ potiaľ....

Matyo

"hlavne žena bude mať vždy vyššiu hodnotu ako muž"
bože to je zase múdrosť od nejakej zakomplexovanej sliepky...

Janno82

5.5 elsa, myslím si, že trochu nám krivdíš, teda aspoň niektorým:-). Ale beriem to ako tvoj názor, na ktorý máš samozrejme právo. Vieš, aj ja by som zo svojej pozície mohol povedať, že ženy zaujíma iba sociálny status muža, že sú povrchné, egocentrické a pod. Ale zase by to bolo príliš všeobecné. Videl som raz profil jednej kočky na pokeci, kde mala takýto status: ,,Ak nás chlapi chcú iba pre sex, prečo by sme ich my nemali chcieť pre ich peniaze". Samozrejme, už neviem, či to tak bolo presne, ale o niečom to hovorí.
No a čo sa týka toho, čo píše ivi111, je možné, že si citlivejší typ človek, ako to napísal stryco, čo je v dnešnej dobe skôr hendikep, žiaľ. Ale je fajn naučiť sa nepripúšťať si tak všetko k telu, aby človeku z toho nepreplo:). Určite by si našla aj nejaké kurzy, literatúru, prednášky a pod., ale vieš, vo všetkom je aj prímes niečoho, čo ťa odvedie od pôvodnej myšlienky. Takže treba si dať na to pozor a podobne je to aj pri rôznych kurzoch, kde to môže byť viacej o biznise, ako o tom niekomu pomôcť. Dnes je dosť populárna literatúra o pozitívnom myslení, vnímaní o zákonoch príťažlivosti a neviem čo ešte, ale všade mi chýba to pomyslené ,,B". Ja som si z tejto ponuky už čo to prečítal, ale že by ma to nejak extra posunulo, to nemôžem povedať, ale určite to aspoň rozšíri obzory:-). Niektorí ľudia sa v tom ale našli a tvrdia, že sa im aj vďaka tomu žije v tomto ,,zlom" svete ľahšie.

5.5 elsa

hlavne žena bude mať vždy vyššiu hodnotu ako muž a zasa sme pri tom tá žena si zarobí dosť peňazí aby bola vo svojom byte či už len v prenájme v práci aby si vybavila miestnosť pre dieťa či dala peniaze niekomu z rodiny nemusela byť na materskej mala stále svoj príjem a muž je znova len vzorkou a prostriedok na sex takže zasa tá žena rozhoduje o tom či nejaké dieťa bude mať a čo sa týka nejakej slúžky sme zasa pri tom každý muž má vedieť variť starať sa o domácnosť a podobné potom si to každá žena rozmyslí či nejaké dieťa bude mať keď muž je totálne neschopný v každej oblasti .....