Ahojte taká otázka....s partnerom sme uz 3 mesiace rozídení. Myslela som si, ze teda to tak malo byt,aj napriek tomu,ze sme sa mali radi,ale jednoducho to neslo.Stale ma to trapilo,pretoze mi chýba, vyhladala som na internete za 5 euro vesticu co mi poslala mailom vyklad kariet. Dost ma to polozilo, sice iste veci som tusila,ale normalne som ostala z toho výkladu smutna, mozno mala pravdu, mozno nie...ale da sa tomu verit,ked to bolo takto cez mail? Dakujem
inak ak by niekto chcel ide o www.kartarka.sk Lutujem,ze som jej pisala...mala som sa na to vykaslat....zbytocne ma to dostalo do este horsieho stavu.
Vestenie - verit ci nie
podla mna kazdy nieco take, comu veri a iny zase nie :D zi a nechaj zit.
Samozrejme, že je to nezmysel. Veď už nech ľudia otvoria oči, panebože.
no ja nahodou hej... lenze takymto veciam neverim :D
Aj máte niekto reálne skúsenosť že sa vám to vyplnilo čo vám veštica vyveštila ? Ale zas neviem či by som chcela vedieť úplne všetko o svojej budúcnosti.
asi by som nebrala vsetko moc vazne. Mne sice horoskopy viac menej sedia, no co sa tyka vykladu kariet a tychto veci- osobne s tym skusenost nemam.
Asi záleží od koho si dáš vyveštiť. Ja mám ako prioritu že mi musí teda povedať niečo z mojej minulosti a keď vidím že trepe bludy tak sa ďalej nebavím. No stalo sa mi aj že som prišla k jednej veštici úplne prvýkrát a tá ma privítala a oslovila mojim menom.
neverím. ani veštenie, vykladanie kariet, horoskopy, nič takého.
Veštenie je okultizmus a tým pádom aj osídlo, prínosnú odpoveď tu k tomu napísal/a užívateľ/ka fortunetelle v podobnej téme "veštenie".
Ruky teda od toho preč a neriadiť sa tým.
Pri rozhodovaní sa držme toho, čo je správne a pravdivé.
Majte sa dobre a prajem nám, aby sa všetko, čo v našich životoch nie je v poriadku, do toho poriadku dostalo.
Ahojte, z veštenia som mala pochybnosti a zúfalá životná situácia ma naviedla na túto cestu. Musím poďakovať veštici, madam Helen, ktorý mi zmenila život k lepšiemu a som jej veľmi vdačná. Ak by ste potrebovali, kontakt naňu: stastna.buducnost@gmail.com