Vestenie - verit ci nie

Príspevok v téme: Vestenie - verit ci nie
Sladkýcukrík

Ahojte taká otázka....s partnerom sme uz 3 mesiace rozídení. Myslela som si, ze teda to tak malo byt,aj napriek tomu,ze sme sa mali radi,ale jednoducho to neslo.Stale ma to trapilo,pretoze mi chýba, vyhladala som na internete za 5 euro vesticu co mi poslala mailom vyklad kariet. Dost ma to polozilo, sice iste veci som tusila,ale normalne som ostala z toho výkladu smutna, mozno mala pravdu, mozno nie...ale da sa tomu verit,ked to bolo takto cez mail? Dakujem
inak ak by niekto chcel ide o www.kartarka.sk Lutujem,ze som jej pisala...mala som sa na to vykaslat....zbytocne ma to dostalo do este horsieho stavu.

Zuzka.forum

Sladkycukrik,
človek verí tomu čomu chce, ja osobne vešteniu neverím, no nechám každému slobodu rozhodovania vo veci viery-neviery.
Skôr vidím problém v tom, že nie si zmierená s rozchodom, či skôr tvoje ego nevie zniesť že on sa s tým tak rýchlo vyrovnal. Asi si čakala že bude trpieť, bude smutný či nebodaj doliezať - keďže si sa s ním rozišla ty. Predpokladajme, že si na to mala pádny dôvod a to rozhodnutie neľutuješ. V tom prípade ho nechaj žiť jeho život a ty ži svoj, neobzeraj sa dozadu ale pozeraj dopredu. Ak ho však chceš späť, tak si to priznaj a urob potrebné kroky. Dôležité je čo chceš a cítiš ty, nie čo ti povie veštica.. Držím palce. :)

Leni 88

Zda sa ze ho este stale mas rada a si smutna z toho ze nie ste spolu. nepytaj sa ci mas verit vykladu kariet ale sama seba ci ho chces. A potom ho skontaktuj a bud uprimna ze ho chces naspat. Ak nie, najd si nove hobby a snaz sa na neho nemysliet a cas vsetko zahoji. Prajem vela stastia

alik3

no vidis, tak za tri mesiace uvidis, ci tomu mozes verit... :) ja takym veciam neverim, to je skor o psychologii, ak nieco sadne.

Sladkýcukrík

no necakala som samozrejme, ze mi povie ako ma miluje a chce byt so mnou,ale tak rozisla som sa s nim ja, z nejakeho dovodu a ona mi opisala, jak ma nema rad, uzavrel to a ze sak to bol moj osudový,ale skoda, mohli sme mat spolu dieta-dievcatko,ale uz nebudeme,lebo on do troch mesiacov bude mat inu zenu a bla bla...zasa sa mi to nechcelo vsetko rozpisovat co mi napisala....

Slobodna

Cez mail by som tomu veľmi neverila.
Záleží aj od toho aké informácie si jej poskytla pred veštbou.
Muži takéto veci dokážu v sebe veľmi rýchlo uzavrieť a ísť o "dúm dál", kým ženy sa trápia ešte veľmi dlho ako blbé, kvôli niečomu čo za to ani nestojí. Ale na to prídu až po čase, že nestál ani za jednu jedinú slzu.
Áno, vychádza to. Rozdiel je len v tom, či ti veštica dokáže karty správne interpretovať alebo je to dobrá psychologička a povie ti to čo chceš-nechceš počuť.
Vieš akému vešteniu môžeš úplne veriť?
Takému, za ktoré nepýtajú peniažky a kde si karty 3krát preložíš svojou vlastnou rukou. Veštba sa aj tak naplní až potom, čo na ňu tak povediac zabudneš.

tasty

veď nič také hrozné ti nenapísala, veď sama si písala, že sa snažíš vyrovnať s rozchodom

čo je na tej informácií, také čo by ťa malo vyviesť z miery? hlavne v tejto situácii - teda po rozchode

či ty si čakala informáciu, že ako ťa veľmi miluje a že za pár dní budete zas spolu?

doubledog

nikdy nepochopim, preco sa ludia pytaju na to, ci maju verit alebo neverit vesteniu az potom, co si dali vyvestit.

tuto otazku snad treba riesit predtým, nie?

ja som si dal vyvestit 2x v zivote, vzdy to sadlo dost presne.

Sladkýcukrík

Ved práve to, zbytocne ma to rozladilo....doteraz som ten rozchod nejak rozdýchavala, ze sak to prejde...zrazu vestica napise, ze sak on vas nechce a on to uz ma v sebe uzavreté uz z toho nic nebude ,je to zbytocne je mi to luto...pozerala som jak puk...ze fuha....tak okej no :-D

kinley

Neveriť ! privoláš si tým depresie, nočné mory a iné problémy.
Ani nič také prosím nenavštevuj
nevieš aké nebezpečenstvo Ti hrozí.

Stevo32

Na veštenie never. Náš mozog sa s nami dokáže úžasne pohrávať, naša pamäť tak isto nie je stabilná ale je dosť pružná a často si všeličo umelo doplňa a mylne to považuje za fakt a záleží na človeku čomu podlahne, čomu uverí. Ak má človek dostatočne kritické a realistické uvažovanie tak ho nejaka veštba neovplyní. Uvažuj aj ty kriticky. Dokonca si myslím, a nie je to môj nápad, že by na školách od detstva mali deti viesť ku kritickému uvažovaniu, aby hned všetko slepo nepríjimali ale mali vlastný rozum.
Takže never somarinám, odhod blbú náladu a pozri na tvoj vztah s bývalým realisticky. A skús pritom nepoužívať výrazy typu "malo to tak byť" lebo to ťa vedie k presvedčeniu že to riadili nejake iné sily na ktoré nemáš vplyv. To je ale nezmysel. Vy ste si váš vztah s bývalým zariadili podla seba tak ako ste v danom období vedeli a nesiete si za to zodpovednosť.