Ahojte taká otázka....s partnerom sme uz 3 mesiace rozídení. Myslela som si, ze teda to tak malo byt,aj napriek tomu,ze sme sa mali radi,ale jednoducho to neslo.Stale ma to trapilo,pretoze mi chýba, vyhladala som na internete za 5 euro vesticu co mi poslala mailom vyklad kariet. Dost ma to polozilo, sice iste veci som tusila,ale normalne som ostala z toho výkladu smutna, mozno mala pravdu, mozno nie...ale da sa tomu verit,ked to bolo takto cez mail? Dakujem
inak ak by niekto chcel ide o www.kartarka.sk Lutujem,ze som jej pisala...mala som sa na to vykaslat....zbytocne ma to dostalo do este horsieho stavu.
Vestenie - verit ci nie
neviem, ja mám voči takýmto veciam rešpekt, nedovolila by som si proste niekomu tvrdiť niečo, že sa mu stane, nestane :/
Ja by som vsetky vestice nehadzala do 1 vreca. Najdu sa medzi nimi aj dobre. Mne pomohla a aj sa mi splnili veci od tejto: duchovnysvet@gmail.com
Určite tomu verím ale nenechám sa tým pohltiť aj keď v minulosti som taká bola. Teraz už aj sama vykladam karty, všetko vychádza, len zas nemôžeš veriť hocijakej vestkyni, a takisto si nad takými vecami spraviť nadhľad a neprepadnut tomu, myslím tým nech ťa ten výklad nepohlti, nevidieť všetko len tak ako vyšlo v kartách, nezameriavat sa len na to. Ale žiť normálne ďalej svoj zivot. To isté platí o horoskopoch, môžme byť ovplyvnení mesačnými fázami napríklad a robiť veci podľa toho- ale všetko s mierou, neprepadnut tomu
Ono je to diskutabilne, bola som u dvoch vestic, jedna mi povedala veci, ktore nemala odkial vediet, detaily o ludoch z mojej rodiny, pritom nas urcite nepozna, aj sa vela z toho splnilo. A druha? Tak ta placala take kraviny, ze dovi. A este bola aj neprijemna a arogantna, proste bolo na nej vidiet, ze jej ide iba o prachy. Tazko povedat.
Maria2 asi ti dosli peniaze co ?
Vela ludi neveri. Ked niekto napise iba som kaja 2235 .Urobim rozbor. Je aj viacero co nevedia vestit. Ja napriklad zacnem a skocim.Ak chce viac musi si dana osoba uhradit sumu. Nepovie nic ja napisem osoby co a ako a ine a nedokoncim vestenie.Ak ma dana osoba zaujem uhradi. Vestila som zadarmo aj tu .Ale uz nevestim zadarmo ..Nakolko sa to dost odraza na zdravi .
Neveril by som, ze v dnesnej dobe este naozaj niekto co i len uvazuje o vesteni. Je to hlupy sposob ako si lenivi a neschpni ludia zarobia na hluposti inych ludi. Spamataj sa. Nikto ti buducnost nevyvesti, spoliehaj sa na vlastny usudok.
Preco sa ludia rozchadzaju ked je tam este laska? A laska ma vela podob..ina je na zaciatku ked sa ti dvaja stretnu..ina po par rokoch vztahu..atd atd. Tak ako sa menia a vyvijaju ludia tak sa meni a vyvija istymi fazami aj laska. Ludia akoby kazdy problem konflikt nieco co sa prave nestotoznuje s ich nazorom atd hned vsetko riesili tym najjednoduchsim sposobom..rozchodom.
Predpokladať budúcnosť pomocou kariet je nezmysel, ALE. Veštenie z kariet je postavené tak, že to, čo je v kartách, sa môže týkať x osudov ľudí. Ak vám veštica vyveští, tak sa minimálne nad tým zamyslite, čo je takisto forma pomoci. Pozriete sa na svoj život z iného uhla pohľadu, čo tiež nie je na zahodenie.
Pekne napisane.Asi ide o to,co chcem.A ja neviem co chcem :-(