Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vestenie - verit ci nie

Príspevok v téme: Vestenie - verit ci nie
Sladkýcukrík

Ahojte taká otázka....s partnerom sme uz 3 mesiace rozídení. Myslela som si, ze teda to tak malo byt,aj napriek tomu,ze sme sa mali radi,ale jednoducho to neslo.Stale ma to trapilo,pretoze mi chýba, vyhladala som na internete za 5 euro vesticu co mi poslala mailom vyklad kariet. Dost ma to polozilo, sice iste veci som tusila,ale normalne som ostala z toho výkladu smutna, mozno mala pravdu, mozno nie...ale da sa tomu verit,ked to bolo takto cez mail? Dakujem
inak ak by niekto chcel ide o www.kartarka.sk Lutujem,ze som jej pisala...mala som sa na to vykaslat....zbytocne ma to dostalo do este horsieho stavu.

Chrisiana

neviem, ja mám voči takýmto veciam rešpekt, nedovolila by som si proste niekomu tvrdiť niečo, že sa mu stane, nestane :/

ZuzanaSK1984

Ja by som vsetky vestice nehadzala do 1 vreca. Najdu sa medzi nimi aj dobre. Mne pomohla a aj sa mi splnili veci od tejto: duchovnysvet@gmail.com

ciganskekarty

Určite tomu verím ale nenechám sa tým pohltiť aj keď v minulosti som taká bola. Teraz už aj sama vykladam karty, všetko vychádza, len zas nemôžeš veriť hocijakej vestkyni, a takisto si nad takými vecami spraviť nadhľad a neprepadnut tomu, myslím tým nech ťa ten výklad nepohlti, nevidieť všetko len tak ako vyšlo v kartách, nezameriavat sa len na to. Ale žiť normálne ďalej svoj zivot. To isté platí o horoskopoch, môžme byť ovplyvnení mesačnými fázami napríklad a robiť veci podľa toho- ale všetko s mierou, neprepadnut tomu

Ovecky

Ono je to diskutabilne, bola som u dvoch vestic, jedna mi povedala veci, ktore nemala odkial vediet, detaily o ludoch z mojej rodiny, pritom nas urcite nepozna, aj sa vela z toho splnilo. A druha? Tak ta placala take kraviny, ze dovi. A este bola aj neprijemna a arogantna, proste bolo na nej vidiet, ze jej ide iba o prachy. Tazko povedat.

maria2

Vela ludi neveri. Ked niekto napise iba som kaja 2235 .Urobim rozbor. Je aj viacero co nevedia vestit. Ja napriklad zacnem a skocim.Ak chce viac musi si dana osoba uhradit sumu. Nepovie nic ja napisem osoby co a ako a ine a nedokoncim vestenie.Ak ma dana osoba zaujem uhradi. Vestila som zadarmo aj tu .Ale uz nevestim zadarmo ..Nakolko sa to dost odraza na zdravi .

murak

Neveril by som, ze v dnesnej dobe este naozaj niekto co i len uvazuje o vesteni. Je to hlupy sposob ako si lenivi a neschpni ludia zarobia na hluposti inych ludi. Spamataj sa. Nikto ti buducnost nevyvesti, spoliehaj sa na vlastny usudok.

pistek

Preco sa ludia rozchadzaju ked je tam este laska? A laska ma vela podob..ina je na zaciatku ked sa ti dvaja stretnu..ina po par rokoch vztahu..atd atd. Tak ako sa menia a vyvijaju ludia tak sa meni a vyvija istymi fazami aj laska. Ludia akoby kazdy problem konflikt nieco co sa prave nestotoznuje s ich nazorom atd hned vsetko riesili tym najjednoduchsim sposobom..rozchodom.

no2

Predpokladať budúcnosť pomocou kariet je nezmysel, ALE. Veštenie z kariet je postavené tak, že to, čo je v kartách, sa môže týkať x osudov ľudí. Ak vám veštica vyveští, tak sa minimálne nad tým zamyslite, čo je takisto forma pomoci. Pozriete sa na svoj život z iného uhla pohľadu, čo tiež nie je na zahodenie.