pocujte chlapi mam taky problem??? moj penis ked sa postavi tak jaksi nece sa mu zo supky won..je to problem nevyzeralo by to blbo???hmm...ide az ked mu pomozem...diik
moj ma 13,5 a u vacsiny bab mi to staci,,,zalezi na tom aby mala orgazmy jeden po druhom :-) byvala vravela ze mam vacsieho ako jej byvaly a moja terajsia zase ze mam z 3 chalanov co mala najmensieho....ked s nim vies narabat tak valkost neni az taka dolezita
heh:D toto mi neda a musim :D chlapi nezaleží na velkosti až tak stači priemer:D moj ma 14,8 :D a šuká jak BOH:D jebte na dilemu o velkosti žite spite sexujte: D olá simomkaaa:D
Pre lol22_70
Ja si myslím, že chlapovi nemusí hneď trčať chumaj z gatí, aby mal sebavedomie:) Ber to tak, ako to je a nerieš to, ani ostatní to nebudú riešiť. A keď ťa niekto vysmeje, tak si ho zavolaj von a zmeraj si s ním sily, neviem, či mu jeho chumaj bude niečo platný:) Neviem, že by chlap chlapovi pozeral na vtáka.
pocujte chalani mam na vas takuto otazku..pri stoporeni moj penis meria 14,5 cm....je to v pohode alebo je to malo??hmm a kolko by mal merat v kludnom stave bo moj ma len 6cm....bojim sa ze ked sa niekde napr. na plavarni budem prezliekat ci ma chalani nevysmeju...
Tomu pánovi, čo má 48 cm gratulujem!
Mal by si byť našim vodcom. Isto by som to považoval za normálne a žiadne operatívne zásahy do rozkroku by som neodporúčal.
Po tejto stránke nemusíš ozaj nič riešiť:) Orgazmus je hlavne otázkou predstavivosti, psychiky, mozgu, veď tam to aj zažívame:) Môj tip - sugestívne slovíčka.