Vopred sa ospravedlňujem za sťažovanie, ale človek to občas musí zo seba vypustiť, nedá sa to dusiť vnútri donekonečna.
Neznášam tento svet. Môj život. To, ako vyzerám resp. to, na koho sa podobám. Každý deň sa snažím vyzerať najlepšie ako viem (aj tak je to to jediné, na čom ľudom záleží), ale aj tak to nepomáha, nedokážem sa priblížiť ani k priemeru toho, čo sa dnes považuje za krásne.
Všetci mi prídu falošní a že ma vôbec nemajú radi. Každý sa v mojom živote, aj tí najbližší, chovajú úplne sebecky, každý z nich sa považuje za stred vesmíru. Proste každému záleží len na sebe. Občas hrajú, že ma majú radi, ale to len ked niečo potrebujú. Mám pocit, že ma veľa ľudí zneužíva, ale to už nechávam na karmu, i ked neviem kedy ich "chytí", lebo pri mne ešte nikdy nemeškala.
Šikanujú ma už roky, bolo to doma a je to aj v škole a ja som stále nenašla spôsob, ako sa ubrániť. Nepomohla ani ignorácia, ani "údery" späť.
Tým som sa stala extrémne tichý, plachý a precitlivený typ človeka, i ked sa snažím byť medzi ľudmi aspoň trocha spoločenskejšia. Mám pocit, že pre takých ľudí ako ja nie je na svete miesto. Každý má rád a páčia sa mu len takí silne spoločenskí jedinci, čo sa vedia brániť.
Ja taká nie som, stále sa snažím držať v úzadí, byť nespozorovaná - kedykoľvek a kdekoľvek. Mám pocit, že čím viac bolesti človek zažíva, tým viac chce byť sám, izolovaný od ľudí. Mám pocit, že mi nik nerozumie a nie, nie je to len pocit. Je to tak.
A nie, nie som nejaká odutá emáčka. Každý ma pozná ako vždy usmievavú, tichú a trochu stresmanku. Usmievam sa aj na blbostiach, aj urážkach, lebo ked nie, mám zlý pocit, že to zbadajú na mne, ako sa naozaj cítim.
Už od 9. roč. na ZŠ túžim zomrieť - som maturantka, učím sa na jednotky, aspoň tým si robím nejaké to sebavedomie, ale cítim sa aj tak strašne. Neviem, čo so mnou ale bude, ked ešte stále neviem kam na VŠ a mám veľmi úzky výber nakoľko mi nejde matika a logika.
Takmer každý deň samovražedné myšlienky. Prečo nie je možné z tohto hnusného sveta odísť bez posmrtných následkov? Prečo niektorí dostali všetko a iní nič? Prečo som musela byť vytrhnutá z mojej sladkej neexistencie a dostala trest - väzenie v tomto tele resp. tomto svete?