Ahojte, nevie mi náhodou niekto napísať ako to od 17.novembra bude fungovať s tými vlakmi? Ako to bude s lístkami....to normálne nastúpim do vlaku? Ďakujem dobrej duši čo mi bude vedieť odpovedať :)
Vlaky zadarmo - ako to bude fungovať?
www.slovakrail.sk
tak a HURÁ, môžte sa ísť všetci registrovať :))
bude to fungovat tak ze sa tam natlacia uplne socky a slusny ludia sa tam nedostanu..
LOSTIK, na to, ze vlaky nevyuzivas, lebo udajne chodis autom, sa podozrivo silno rozculujes :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
zase mudrovanie a hranie sa na niekoho ineho, ze ti to nie je trapne..
novacikt: prepac,nezijem na SVK, viem ale, ze mali zlavu 50% nad isty vek...viac k tomu neviem povedat
.... pre udržanie mojej psychickej pohody som sa ešte nikdy neodhodlala zreklamovať lístok na vlak.... aj keď z princípu... nech sa trápia aj oni, ked môžem i ja :))
inak to si pamatam, že aj pár rokov dozadu si mal už tú "mániu" takto tlačiť na rôzne "organizácie" a domáhať sa svojich práv, to si bol vždy šikovný :p
Ale sranda, ze ta najvyssia mozna osoba v BA na hl. stanici sa pyta, vlak je v ciferi, ako to ze ste tu.. a ja ze.. autom som isiel.. a ona ze, no ale to sa neda zreklamovat, lebo ste mohli prist s vlakom do BA, preco nie v TT som reklamoval a ja sa jej pytam, ktorym vlakom som mohol prist do BA, ked henten je kusok za TT a nic medzitym neslo?
teoreticky som ano mohol urobi to, ze kupit listok na R po 6, a ist na 4:00 alebo co.. a potom ze "ved som dosiel autom"
ale aj tak by to bola ich chyba - necvakli mi listok :D
mna ta cesta (dialnicne rychlosti) vysla na desatnasobok listku..
a oni este frflu, ze co som neriesil v TT..
ked je to pravidlo nesplnitelne..
nejde mi o 2 eura, ale ten princip, to ma vie dostat do nepricetnosti :D
a cim viad orporu je z ich strany, tym viac tlaku je z mojej strany, tym viac ma bavi frflat a rekalamovat..
a ver ci nie, oni sa zlomia.. vies kolko mi takto uz vratili? :D sice nie ZSSK, ina "organizacia".. ale vrati mi to aj ZSSK, to som si celkom isty :D
hej, ked clovek caka a neviep reco.
priklad:
idem z TT do BA, rano, R, meska 20minut, ja ze HMM, uz hned viem ze nejdem, o minutu necelu je tam 25, o minutu uz 30, na dialnici pozeram, uz 35, v BA som, ani tam nedorazil uz 48, reklamujem listok, ojka, skor si vybavim stavebne povolenie vo VT na nejaku Eifelovku ako zreklamovat hentych 2.42eur.
lebo oni ze "15 minut pred odchodom vlaku na internete, alebo preco som nereklamoval v TT"
chapes - mam tam zabit 20 minut a potom ist autom? logicky idem tak skoro rano, aby sa v praci nadrabalo a nebudem riesit 20 minut ICH chybu..
pristup k zakaznikovy ako k dobytku...
meškani vlakov, to je kapitola sama o sebe :) vtedy sa treba fakt vyzbrojiť veeeeeeeeľmi veľkou dávkou trpezlivosti. Ja ak sa niekde fakt že súrne neponáhľam, že musím prestupovať, resp. dôležité stretnutie a pod., tak mne meškania nevadia.... hlavne, ked vidím/viem príčinu meškania... a viem, že vlak si zo stanice neodíde len tak pre nič- za nič zo srandy o min. 30 min neskôr :)
stáva sa, hlavne ked teraz modernizujú trate,... i keď tam by sa dalo toho povytýkať tiež pár vecí...
jasne ze cesta mesacnikom je vyhodnejsia, no nie kazdy ma luxus, ze ma pevnu pracovnu dobu a chodi tam kazdy den :D
a ten luxus, ked vlak meska 30 minut a viac, ten je na nezaplatenie.
hlavne ked clovek cestuje 3 hod, pracuje 8, zostane mu kolko, ak che spat zdravo? 3 a pol.
a co z toho ma?
kup stravu, aby mal energiu zit,
kupi handry, ktore zodere vo vlaku a v praci.
zostane mu kolko? 100? 200?
neviem preco, ale.. toto sa mi nezda byt zrovna nejake rentabilne, tato cinnost :)
no vysoke tatry su krasne, ale.. dost komercne :D co uz no.. musim tam ist 50x aby som vedel napisat viac k veci :D