Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako povedat sestre aby bola pri sexe tichsie?

Príspevok v téme: Ako povedat sestre aby bola pri sexe tichsie?
Viranka

Mam 15 rokov a jednu starsiu (22) a jednu mladsiu sestru (12). My dve mladsie musime trpiet sestru a jej priatela, konkretne to ked u nas prespavaju a maju sex. Mozno sa budete smiat, ale keby vas pravidelne budili tie hrozne zvuky a to jej vzdychanie....ja proti samotnemu sexu nic nemam, ale strasne nam to vadi. Aj mladsej sestre. Byvame vo velkom dome, rodicia nic nepocuju, ti maju spalnu inde od nas. My tri mame svoje izby tesne vedla seba. Pravidelne sa budime v noci na to, ze oni dvaja pridu pripiti, ze potom vyvadzaju v izbe , ze my ich musime pocuvat....mimo toho, sestra je dost arogantna, nemam s nou absolutne ziaden vztah, nikdy som sa s nou nerozpravala o niecom hlbsom. Doma po nej a po jej frajerovi musim vsetko upratovat, lebo oni dokazu vsetko len rozhadzat. Neviem ako jej povedat, aby boli pri sexe tichsie...s nasimi to riesit nechcem,to sa tiez hanbim :( A tak isto za nou nechcem ist, rozmyslala som, ze by som jej to napisala na papier alebo co...prosim nesmejte sa, fakt je mi to trapne, aspon keby som mala so sestrou dobry vztah, tak nevaham. Ale my nemame ziaden vztah.

zeleny had

usb sa necuduj, boli sme prilis dlho pod vplyvom komunizmu a museli sme pocuvat vzdy len prikazy a nikto nemohol povedat svoj nazor ani sa staviat na zadne. Az tak hlboko je to v nas zakorenene, ze niesme schopni sa toho zbavit a stat sa priebojnesimi a vzdy sme poslusnucki ako barankovia. Len drzat hubu a neprotirecit. Je to v nasich starych rodicoch a rodicoch. Boli nauceny ze nikomu sa nesmie odporovat a plnit prikazy treba. Nemam pravo na svoj nazor, nemam pravo odporovat. Len ticho pocuvat.

usb

A toto neznasam, sice budem trosku mimo temu, ale neznasam povahu slovakov. Taky posraty narod ako sme my som este nevidela. Bojime sa moralizovat, bojime sa rozkazovat vlastnym deckam... vzdy sa len bojime. Preto slovaci nikdy v zivote nic poriadne nedosiahli lebo sa len boja. Ty sa bojis segre vbehnut do izby, bojis sa to povedat rodicom. Vecne len skaceme ako druhi piskaju.

usb

Viranka a preco by si k nim nemohla vtrhnut? Ved kto sa arogantne sprava, ten si koleduje o arogantne spravanie inych. A suhlasim s Kvetusou, ja byt matkou tak jej tiez nedovolim, aby mi vodila na noc do domu frajera a spala s nim. Je to dom tvojich rodicov alebo dom tvojej sestry? A co, ze ma 22? Stale je ich dcera. Tak maju pravo jej to zakazat.
A ked si teraz v poslednom prispevku napisala sama riesenie tvojho problemu tak naco si zakladala vlastne temu?

Viranka

Kvetusa, ty ked si mala 22 rokov, tak ti rodicia nedovolili mat doma frajera? Ty si si priatela mohla domov vziat az po svadbe? Zas ako urazat mojho otca a rodicov nemusis.....napisala som jasne, ze nasi o nicom nevedia, kedze maju spalnu na prizemi a my mame izby na tretom poschodi domu. Navyse, co ma ako otec zakazat svojmu dospelemu decku? Ze nesmie mat do a frajera? Ano, je to arogantna baba, ale na druhej strane je dospela a bolo by zrejme scestne, aby jej otec zakazoval vodit si niekoho domov.......to, ze robia v izbe randal, je vec druha, ale opakujem, ocino o tom nevie, ked ich nikdy nepocul....A vtrhavat niekomu do izby nebudem, zas tak ponizovat nikoho nemienim. Prosto to poviem nasim, ze nemozeme spat kvoli ich hlucnosti a bodka

Kvetuša

Ak budú toto robiť aj najbližšie, tak normálne zájdi za rodičmi a povedz im narovinu, že sestra s frajerom robia randal v izbe a vy dve nemôžete spať. Neondi sa a urob tak. Alebo ak máš guráž tak im povedz, že tam sexujú a vydávajú zvuky, ktoré vás rušia. Tiež môžeš zvoliť ako ti tu radili, že tam vpáliš a pristihneš ich inflagranti a oni sa budú cítiť trápne. Naber odvahu, správne sa naser a vpáľ tam. Ja byť jej otcom alebo matkou tak jej toto nedovolím, aby si mi do domu vodila chalana po nociacha ešte s ním aj vo svojej izbe sexovala. To čo už je? Ako rodičia vaši uplne zlyhali na celej čiare. Ani sa nečudujem, že ta hus si robí čo chce. Nemá zábrany, nemá pravidlá, vychovávaná nadivoko. Keď niesú manželia nemajú čo spolu v dome spávať. Tvoj ocko je totálny úbožiak sory že ti to píšem, ale v tomto je slabý ako mucha. Keď si už ani on nevie doma spraviť poriadok, tak nieje hlavou rodiny. Je to len poslušný poskok. Nevie svojej dcére stanoviť presné pravidlá. Len, aby sa im tá ich liberálne výchova raz nevrátila v podobe vyhodenia z domu vďaka ich dcérenke, keď je taká sebecká a bezohľadná. Určite sa im to v budúcnosti vráti. Poznám také prípady. Ak sa dieťaťu dá veľa slobody bez pravidiel zneužije to vo svoj prospech. Ďieťa musí byť vychovávané v určitých hraniciach.

Viranka

Maoam, ved ja rozumiem....asi to spravim ako pises, pretoze uz toto nemenime dalej s mladsou sestrou znasat. Sex je urcite uzasna vec, sama sa na to tesim, ale posledne co by som chcela aby moje vzdychanie museli pocuvat ostatni ludia v dome. Inak, nielen sestra ale aj ten jej frajer sa necitia obaja. Uznajte....pridu k nam a hned je binec v kupelni, odpratat si riad v kuchyni je pre nich nonsens, vyvaleni su niekedy v obyvacke cele dni. Na toto im nasi tiez nic nehovoria, lebo sak co im povedia? Vstante z pohovky a chodte niekam inam lezat? Ale aj tak mi vadi, ze cokolvek ten jej frajer rozhadze, naspat to upratat nevie....som velmi zvedava na ich spolocnu domacnost. Avsak nedavno sestra vravela, akoby si chcela prerobit vrsok domu a tam zeby s frajerom docasne byvali....zabudli vsak na maly detail, ze v tom vrsku domu este stale zijem ja, aj segra najmladsia :D o tri roky mam 18, myslite ze mi moze sestra vziat izbu a prerobit si ju len tak na nieco (obyvacka, kuchyna), kedze vie, ze v 18stke chcem ist na erazmus do zahranicia?

5.5elsa

maoam tieto drzé arogantné typy žiaľ nezastaví ani ten otec nemá rešpekt pred nikým on by to mal riešiť, ale ona bude pokračovať ďalej vypočuť si ho vypočuje zasmeje sa a ide ďalej to by tam otec musel byť každý x keď sa dotrepú z baru neverím tomu pokiaľ ju nevykopne ale ona sa vráti oknom ako sa povie :D

ivobrick

No Viranka na tvojom mieste by som okamzite vystartoval za sestrou a vsetko jej vyhodil priamo do ksichtu..

NEMOZEM A CHCEM SPAT, budte ticho alebo padajte inam..

A ze ta vysmeje? Fajn, dobre pre teba..

Povec ze: Viem ze o tom nevies, tak sa to ma robit! Zober sa a odidi :D

.. uz si bude mysliet :D

Maoam

na arogantne osoby sa musi uplne inak

jediny clovek, ktory s nou pohne, je otec, v ktoreho dome zije a v ktoreho dome je jej frajer iba host a nic viac

tak nech si otec s nou robi poriadky, pisala som ti to uz predtym, najlepsie nech tam osobne nabehne