Ako povedat sestre aby bola pri sexe tichsie?

Príspevok v téme: Ako povedat sestre aby bola pri sexe tichsie?
Viranka

Mam 15 rokov a jednu starsiu (22) a jednu mladsiu sestru (12). My dve mladsie musime trpiet sestru a jej priatela, konkretne to ked u nas prespavaju a maju sex. Mozno sa budete smiat, ale keby vas pravidelne budili tie hrozne zvuky a to jej vzdychanie....ja proti samotnemu sexu nic nemam, ale strasne nam to vadi. Aj mladsej sestre. Byvame vo velkom dome, rodicia nic nepocuju, ti maju spalnu inde od nas. My tri mame svoje izby tesne vedla seba. Pravidelne sa budime v noci na to, ze oni dvaja pridu pripiti, ze potom vyvadzaju v izbe , ze my ich musime pocuvat....mimo toho, sestra je dost arogantna, nemam s nou absolutne ziaden vztah, nikdy som sa s nou nerozpravala o niecom hlbsom. Doma po nej a po jej frajerovi musim vsetko upratovat, lebo oni dokazu vsetko len rozhadzat. Neviem ako jej povedat, aby boli pri sexe tichsie...s nasimi to riesit nechcem,to sa tiez hanbim :( A tak isto za nou nechcem ist, rozmyslala som, ze by som jej to napisala na papier alebo co...prosim nesmejte sa, fakt je mi to trapne, aspon keby som mala so sestrou dobry vztah, tak nevaham. Ale my nemame ziaden vztah.

Viranka

Dalsi, to je fajn napad :D Ono, tam je viac problemov ako len tento, ale tak mnohe riesim s rodicmi....avsak s tymto sa hanbim ist za rodicmi....
Potesilo by ma, kebyze tu je niekto, kto riesil to iste a dal navod ako z tohto von. Ja viem, ze najdolezitejsia je komunikacia, ale co z toho, ked mi to je vyslovene blbe

Viranka

Flegma, ale to ona nepochopi....Kolko raz ma zobudia v noci s tym svojim vrzganim a vzdychanim a v zapati rano ma zobudia tym, ze si pustia rano tie hrozne odrhovacky z discoteky a tak hlasno, ze to musia pocut aj susedia. Sestra sa prosto vobec "neciti". Stavim sa, ze keby som ju slusne poprosila o to, aby boli v noci tichsie, tak ma este vysmeje, ze jej zavidim.....

flegma

ja by som jej nic nehovorila, ale zakazdym by som pustila nahlas radio, najlepsie nieco poriadne otravne, ako dychovky alebo repete kompilaciu