Mam 15 rokov a jednu starsiu (22) a jednu mladsiu sestru (12). My dve mladsie musime trpiet sestru a jej priatela, konkretne to ked u nas prespavaju a maju sex. Mozno sa budete smiat, ale keby vas pravidelne budili tie hrozne zvuky a to jej vzdychanie....ja proti samotnemu sexu nic nemam, ale strasne nam to vadi. Aj mladsej sestre. Byvame vo velkom dome, rodicia nic nepocuju, ti maju spalnu inde od nas. My tri mame svoje izby tesne vedla seba. Pravidelne sa budime v noci na to, ze oni dvaja pridu pripiti, ze potom vyvadzaju v izbe , ze my ich musime pocuvat....mimo toho, sestra je dost arogantna, nemam s nou absolutne ziaden vztah, nikdy som sa s nou nerozpravala o niecom hlbsom. Doma po nej a po jej frajerovi musim vsetko upratovat, lebo oni dokazu vsetko len rozhadzat. Neviem ako jej povedat, aby boli pri sexe tichsie...s nasimi to riesit nechcem,to sa tiez hanbim :( A tak isto za nou nechcem ist, rozmyslala som, ze by som jej to napisala na papier alebo co...prosim nesmejte sa, fakt je mi to trapne, aspon keby som mala so sestrou dobry vztah, tak nevaham. Ale my nemame ziaden vztah.
Ako povedat sestre aby bola pri sexe tichsie?
skoda, ze si to uz nenahrala, aspon parkrat ako dokaz...ako v noci, tak aj skoro rano vsetko ten randal
12- roč.sestru :)
presne maoam to som zabudla ak by zatĺkala tak priviesť roč. sestru ....
Viranka, skludni sa trocha, nechaj si zvysok energie na vecer, nenechaj sa vytacat, nezabudni na doleziteho svedka - 12-rocnu segru...a napis, ako ste dopadli s fotrovcami.
Viranka takéto veci majú riešiť rodičia ty im to máš oznámiť a to je všetko čo ty máš urobiť a oni to budú riešiť s tvojou sestrou neskáč im do rozhovoru ty tam zostaň ak môžeš v prípade že by sestra zatĺkala alebo nejako inak klamala potom im to povedz aj pred ňou ale bez kriku ......
Pit, teba by som chcela vidiet v 15, ako si vsetko zvladal a vsetko si riesil lavou zadnou, a ako si si urcite o sebe v tom veku myslel, ze si len decko nechapave.....Dakujem ujo strasne dospely, zjavne som to uz pochopila, kedze sa dnes ide vsetko riesit....
Pockame, kym pride ocino z prace a ideme na to....pre vas vsetkych, co uz mate davno "dsat" a nie "nast" je to hrozne easy, mozno sa uz neviete vcitit do mojej koze....casto sa rozpravame ako rodina spolocne, ale skor o skole, o tom kam chceme ist po strednej, kam si dat prihlasku, aka praca by nas bavila ale spolocne sme sa nikdy o sexe nebavili, len kazda zvlast s rodicmi. Tiez to bude pre mna/nas cosi nove....
Pane boze sa to 15rocne decko nechape nicomu darmo jej tu vysvetlujeme..je to len decko...
Viranka až to bolo myslené ako irónia .... , potom môj názor som ti už písala treba ísť za otcom choď za ním aj dnes sestra robí v noci bordel nemôžeme spať atď atď ale nemyslím si že sa niečo zmení otcovi to oznám a hlavne že tá mladšia sestra sa vždy zobudí keď otec o ničom nevie nemôže nič riešiť že treba ísť za ním ....
"5.5elsa" akoze kde tvrdim o sebe , ze som arogantna? Napisala som len, ze staci aby som sa branila a hned to o mne tvrdia ini....staci aby som si otvorila usta na niekoho, kto vravi blbosti o nasej rodine a hned som oznacena za arogantnu...takze tak to bolo myslene, ako ironia...
"Dalsi", vadi, ze tu je dlhsie tato tema? Nechodim tu sice casto ale vidim temy, ktore sa tu diskutuju aj cele mesiace, preco by mal byt problem, ze moja tema tu je od VCERA? Chcela som si o tom pokecat a som rada, ze zo zaciatku mi pisali ludia, ktori naozaj mali nieco k veci a neriesili aka som ja, alebo to, aky su moji rodicia....
"Logic", dakujem za prispevok. Kecala som s mladsou sestrou a presne sme sa zhodli na tom, ze normalny pokec vsetkych clenov rodiny bude najlepsi. Nehovorim, ze ma to nenapadlo aj samu, ale ja som stale myslela len na to, ako sestru nestrapnit a zaroven mat v noci klud. Preto som nejak nevidela ine moznosti
"Moralistka", ja sa sestry nezastavam, zastavam sa NASICH RODICOV, ktori su uzasni a podla mna absolutne vo vychove nezlyhali. S kazdou z nas preberali veci ohladom sexu, nastavili pravidlo, ze do 18 ziadny chalan v dome. Sestra ma 22, preco by jej ho mali zakazivat. Urcite nie su blbi, urcite im je jasne, ze v jej izbe nehraju sachy, ale nemozu vediet o randali, ktory robia, kedze ich nepoculi nikdy. Na temu sexu a ochrany si zavolali uz na zaciatku sestrinho frajera, prebrali s nim mnohe veci, tak nech nikto nepise, ze nasi zlyhali, pretoze to tak nie je. Nezastavala som sa samotnej sestry, ale toho, ako boli moji rodicia osocovani, pricom som niekolko raz napisala, ze oni o nicom nevedia, z dovodov ktore taktiez uvadzam. Jedine, co som napisala na obranu sestry bolo, ze ju nechcem strapnit tym, ze jej vbehnem do izby pocas sexu. Navyse som sa bala, ze moj nazor bude asi taky hodnotny a brany ako aj tu - som tu za spratka, ktory je drzy a dovolil si cosi povedat na svoju obranu...
Ostatnym normalnym ludom dakujem za nazory, pomohli ste mi velmi