Aký je rozdiel medzi chudou, štíhlou a plnoštíhlou postavou?

OkoloSediaci

Raduzka podľa mňa ako názor chlapa vyzeráš výborne. Každému vyhovuje niečo iné, určite šport je zdravý ale ak ťa to nebaví je to oničom. Ale kvôli postave to rozhodne robiť nemusíš.

Ovecky

Co je zle na nohach na poslednej fotke? Vam uz nacisto preskakuje? To ste ozaj take obmedzene, ze pisete dievcatu, ktora ma perfektnu postavu, ze by mala so sebou nieco robit? Nechajte ma hadat, ste Auparkove sliepocky vsak? Fakt grciam, toto uz hranici s psychickymi poruchami, mali by ste sa liecit, to teraz uplne seriozne

Donatelly

Súhlasím. Tiež si myslím,že by si mala začať cvičiť. Si chudá, ale nohy by mali trošku zamakať. Tak od dnes sa začni lepšie stravovať a kľudne skús stacionárny bicykel. Za mesiac pošli sem foto a porovnáme :) a môžeš byť len rada, že nemáš nohy ako Camila Mendes. :)

roroo

len by si mohla zacat drepovat alebo pouzivat bike (stacionar napr.) aby si si ich vytvarovala a aby boli sexy,´:) skus stacionar a budu lepsie :) uvidis denne si zacvic minimalne 30 min a stravuj sa ZDRAVO!

kapojkolll

Niekomu je dané byť chudý, štíhly, aj keby "kamene" pojedol,niekomu
plnoštíhla., dané Po rodičoch, alebo prarodičoch.
Na BMI sa neda orientovať.
Tak ako je niekto malý a vysoky.
V priebehu rokov sa to niekedy može zmeniť.nie velmi.(:(pri nejakých veciach( Metabolizmus.

Bubibub

Ehm, ono je to veľmi diskutabilné. Ja osobne sa stretávam s tým, že za vychrtlinu ma považujú hlavne tie dievčatá a dámy, ktoré majú problémy s hmotnosťou. Zaujímavé je, že chlap mi nikdy nepovedal, že som vychrtlá či suchá. Meriam 173 cm a vážim len 50 kg (dedičná záležitosť + metabolizmus), mám miery 83-61-88 a osobne si myslím, že určite patrím medzi chudých ľudí, no nie až nejak extrémne, keďže predsa len nejaké tie krivky mám. Tak ale mám len 21 rokov, čiže predpokladám, že časom určite nejaké tie kilá naberiem (podobne na tom bola aj moja mamina a dnes má na svoj vek veľmi dobrú postavu).

zdena86

já bych BMI (www.lekarplus.cz) zas tak nezavrhovala ;) samozřejmě, že ho nemá cenu měřit u sportovců nebo nadměrně obézních lidí, ale u běžné populace docela dobře vypovídá o tom, jestli je člověk plnoštíhlý, obézní nebo v normálu :)