Ahoj..som 7 deň po extrakcii dolnej šestky vpravo, v sobotu a nedeľu som bola na pohotovosti a doktor mi tam dva krát vymenil take liecivo(vložku), čo v zube môže byť len jeden deň....zajtra idem už k svojej zubarke. Prosím vas, ak máte s týmto skúsenosti, poraďte mi...už nevladzem!!!!je normálne, aby má to tak bolelo???v pondelok mi to trhala a v sobotu mi to vyčistil, mala som to zahnisane a stale to neskutočne boli!!!ja už nevladzem!!!!prosím, do kedy tá bolesť bude trvať!!!!!ďakujem....
Neznesiteľná bolesť
Ahojte, ja ho už vytrhnuty mám 7 deň, mala som tam hnis, na pohotovosti vyčistili, len stale tá bolesť neustupuje!!!!skusenosti.....dkujem
kikina-ved ona to má už vytrhnuté..extrakcia=trhanie
podľa mňa máš suché lôžko, pomerne častá komplikácia pri trhaní dolných zubov.. po 3.dni by sa mala bolesť zmenšovať, ak nie je to problém..nevyplachovala si si niečím ústa? či aj vodou, ústnou vodou, bylinkami..ak si to urobila silno a priskoro, mohla si si stade vyplaviť tú krvnú zrazeninu.. myslí, že zubárka ti to skôr povie ako ja, ale Novalgin pomohol aj mne. žiaľ je len na predpis, tak si ho rovno pýtaj..prípadne na veľmi silné bolesti Flector prášok..tiež na predpis..s tých voľne dostupných je dobrý Nalgesin, ale to by si asi musela si dávať po dvoch, netuším...
vytrhúť a bude pokoj !