Neznesiteľná bolesť

Príspevok v téme: Neznesiteľná bolesť
lu

Ahoj..som 7 deň po extrakcii dolnej šestky vpravo, v sobotu a nedeľu som bola na pohotovosti a doktor mi tam dva krát vymenil take liecivo(vložku), čo v zube môže byť len jeden deň....zajtra idem už k svojej zubarke. Prosím vas, ak máte s týmto skúsenosti, poraďte mi...už nevladzem!!!!je normálne, aby má to tak bolelo???v pondelok mi to trhala a v sobotu mi to vyčistil, mala som to zahnisane a stale to neskutočne boli!!!ja už nevladzem!!!!prosím, do kedy tá bolesť bude trvať!!!!!ďakujem....

xo

mne napriklad zubarka vzdy vravi, ze na bolest zuba je najlepsi chlad, prilozit si nieco studene. Ale ci to pomoze, to je velmi otazne. To je zle co prezivas, verim ti :(

lu

Bol tam hnis,ale nie veľa!! Mám antibiotiká a čakám....a tabletky od bolesti zaberajú krátko už len!!!! Už som na nich 2 tyzden...asi preto už nepisu, ako majú!!!

xo

to kolko rokov si nebola u zubara, ze az tak strasne si to mala zahnisane? V tomto ti asi nikto nepomoze, aku radu by si chcela pocut? Ak lieky nezaberaju, tak to je strasne, verim ti. Zubarka ti na to co povedala?

lu

Tak ahojte......prosím vas, kto má skúsenosti, pomôžte....
Min.tyzden v pondelok mi trhali 6tku dole vpravo, v sobotu, nedeľu som bola na pohotovosti, kde mi po brutálnej bolesti ranu, čo má celý tyzden bolela vyčistili a dali mi tam tie gelove vložky, aj v nedeľu a pondelok tiež!!!
Celý čas od vytrhnutia mám take bolesti, že placem kazdy deň!!!včera som sa rozhodla ísť k doktorke, ktora mi zub vytrhla,zase mi to umrtvila a vyčistila, vyskriabala všetko....dali mi antibiotika duomox.....no, opísala som vám svoj problem, ale ten najslávnejší je, že ja mám nenormálne bolesti!!!!!už nevladzem, ozaj nevladzem....prosím, píšte ak máte skúsenosti, do kedy má to bude bolieť??do kedy sa budem trapit????ďakujem!!!!!!!!

lu

Ahoj jurika...tak dnes som bola tam, kde mi zub trhali...znova mi to vyčistila a dala mi antibiotiká DUOMOX,takže dnes som začala s pirulami.... prosím, ak máte s tými antibiotikami skúsenosti, dajte vedieť a či to môžem spájať s mic400 proti bolesti....ďakujem.....jurika a ty ako???

RNG

Nuz ja by som to riesil iontoforezou striebra, pozri cez google podmojim nickom a slpovami zapal, hnisanie a striebro. Stieborne iony zabijaju ovela sirsie spektrum mikrobov ako antibiotika.A naviac to robis len miestne, tj nezasiahne ti to ostatok tela, hoci striebro v malych mnozstvach nema skodlive nasledky patentovanych chemickych liekov.

Jurika

fúha,no ja nie som v tvojej koži..ale ak je to také zlé ako popisuješ, asi by som si vzala na deň dovolenku..tej rane len a len prospeje, ked bude v klude