Ahoj..som 7 deň po extrakcii dolnej šestky vpravo, v sobotu a nedeľu som bola na pohotovosti a doktor mi tam dva krát vymenil take liecivo(vložku), čo v zube môže byť len jeden deň....zajtra idem už k svojej zubarke. Prosím vas, ak máte s týmto skúsenosti, poraďte mi...už nevladzem!!!!je normálne, aby má to tak bolelo???v pondelok mi to trhala a v sobotu mi to vyčistil, mala som to zahnisane a stale to neskutočne boli!!!ja už nevladzem!!!!prosím, do kedy tá bolesť bude trvať!!!!!ďakujem....
Neznesiteľná bolesť
Ďakujem tí....dám vedieť urcite...aj ty sa drz....a este mi porad, mám ísť podľa teba do práce zajtra???
drž sa a daj vedieť,ako to dopadlo..ja beriem Entizol 250mg každých 8hod a prvé 3 dni som brala Nalgesin..teraz už neberiem nič, stačí obklad :)
Jasné, zajtra idem k svojej zubarke, musí mi zase vybrať tu gelovu vložku a dať novú a skúsim si vypýtať antibiotiká!!! Aj mne trhali už 8, a to bola nádhera, 3 dni a pokoj!!!!ale toto, brutalne!!!!!!
nie nie, to je bežné, že bolia aj okolité zuby, hoci sú zdravé, proste sa bolesť rozloží..tiež to mám, z tohto by som obavy nemala, ae však zajtra sa ti na to pozrie
lu, Valetol je slabota, to si rovno môžeš dať paralen (tá istá účiná látka). to už je účinnejší Ibalgin alebo Nalgesin, ale pozor na kombinácie s inými liekmi, ak užívaš! ATB určite pomôžu, ale tak okrajovo-zmiernia bolesti a zamedzia infekcii a zápalu. ale to si ich asi mala brať od začiatku. ja tiež teraz doma ležím so vytrhnutou 8čkou (4.deň po) a hoci som predtým na zuby ATB nebrala, teraz mi ich zubár dal a som prekvapená, že bolesti sú menšie a hojí sa mi to lepšie. lenže k ATB treba aj probiotiká a môžu niekedy viac uškodiť v iných oblastiach, tak by to trebalo skonzultovať s lekárom...
Nemám opuch, len ďasno napuchnuté, kosť boľavu a aj oba zuby okolo toho má bolia!!je to divne, možno sa mi hnis už rozsiril vselikam.....
je síce nedeľa, ale môžeš si na nete omrknúť, ktorá lekáreň má pohotovosť a poslať niekoho nech ti vyberie to najsilnejšie analgetiká čo mu/jej dajú, aby si vydržala aspoň do zajtra a potom uvidíš. nemáš aj opuch? mne sa výborne osvedčil studený obklad (najlepšie také gélové vrecko z mraziaku-v lekárni stojí 2e, prikladá sa cez látku)..a toto vrecko je dobré na opuchy ale mne napr. zmiernilo aj bolesti
Neviem, či mal niekto takúto skúsenosť???? Že do kedy to bude bolieť a či pomôžu antibiotiká!!!!!dakujem
Davam
Jurika...včera a dnes mi tam doktor dal dáku " gumenu" vložku, čo môže byť v zube len 1 deň, chuti to ako bylinky,nentol.....nesmie sa to dostať zo zubu von, len na druhy deň, je to liecivo....len má to boli a dva si valetoly!!!!!vyčistil mi v sobotu hnis, čo sa mi od vytrhnutia nazbieral!!!