Ako dlho chalan vydrzi pri prvom pohlavnom styku?

Príspevok v téme: Ako dlho chalan vydrzi pri prvom pohlavnom styku?
neskuseny2

Nakolko som este sex nikdy nemal velmi ma zaujima ako dlho priblizne ste vydrzali prvy krat a teras ked uz dlhsie mate sex..... Ja casto masturbujem a tym by mi to mohlo aj teoreticky dlhsie vydrzat neurobit sa ci nie ???? Nie je pre babu neprijemne ak ona sa neurobi a chalan sa urobi ???? A ked ma chalan kondom Ked asa raz urobi a chce par pokracovat tak co ???? musi si dat novy ci nie ???

mam dotAz

vystriekas sa nevadi potomsihvilu oddichni a dajte si este jedno kolo.To musis vyuzit dajte si aj 8xAlebo pred stretnum si vyhon 8x.Ako dlho mozno neni ani tak dolezite zalezi od nej.

pepo22

To zalezi od okolnosti. Podla mna ani nejde oto ako dlho ale ako dobre to bolo;) no a k tvojej otazke. Raz som vydrzal 8hodin s prestavkami na cigu a raz asi 3minuty.

Logitech

Dlho nevydržíš, prvý krát to nie je žiadna sláva.
Časom keď sa už okukáš, tak to pôjde ako po masle a presne budeš vedieť kedy prestať a kedy pokračovať a budeš sa vedieť ovládať.

Máš 2 zdravé ruky a jazyk, tak ich do toho zapoj.
Zameraj sa na ňu. Prvoradá je ona, a až potom to že by si si aj ty chcel zasúložiť.

Manipulácia s penisom viz ako píše Mišo. Teoreticky možeš skočiť aj do sprchy, ak je to možné.

Priemerný sex trvá 5 minut, aspoň podľa štatistík (nepočíta sa do toho predohra).

Ale ak sa časom ostrielaš a budeš schopný sa ovládať, zvládneš aj viac ako pol hodky.

muhahhaa

tak ja mam skusenost ze obaja sme to mali poprve. zo zaciatku ju to dost bolelo ale potom to bolo v pohode a dokonca sa urobila-skor ako ja. so mnou to bolo obtiaznejsie. ja nie a nie-uz boli vsetky 4 ruky bolave a furt nist. tak sme sa na to vykaslali, ale i tak to bolo krasne. vobec to nebolo ako mnohi hovoria ze prvy sex je o nicom-mne sa pacil asi najviac:))

v zaciatkoch

ja som začal sexuálne žiť len pred nedávnom...úplne prvá sexuálna skúsenosť bola celkom fajn som sa zhodol aj s babou...najskôr sme sa začali len skúmať rukami a ústami až sme zašli na intímne miesta. najskôr ma pokúšala urobiť rukou s pomocou úst, no nepodarilo sa jej to tak som jej pomohol a bola z toho smutná, že ma nedokáže urobiť, no potom som skúsil ja ju a tiež sa mi to najskôr nepodarilo, až ked sme jeden druhému povedali, ako je to lepšie, tak sa mi to podarilo a hned na to to skúsila ona mne a netrvalo dlho (pár sekúnd) a bolo to...