Ako sa vyrovnat s chronickou chorobou

RNG

llek, zialbohu ale nerozoznavas poriadne medzi herbals, tj bylinkami a potravinovymi doplnkami. A ja tu neuvadzam skoro nikdy byliny, ale len velmi ucinne vytazky z nich co odporucaju lekari, co pomocou tychto liecia. A tie maju obvykle presne obsahy ucinnych latok, podobne ako aj farmaceuticke patentovane lieky. Tj nehovorime tu o bylinkarstve, ale o alternativnych liecivych latkach, schvalenych ako bezpecne potravinove doplnky lekarmi na to urcenymi.
Al3 t9 takymi, co nikdy nebudu schvalene ako lieciva, z ekonomickych dovodov, lebo zialbohu zijeme vsetci vo svete penazi, ktory je naviac riadeny monopolmi, z ktorych vynimky su len tito zriedkavi a vzacni lekari, co chcu liecit v zmysle povodnej prisahy Hippokratovej, kde lekar slubuje podavat lieky len neskodne, nie smrtiace, ake sa dnes bezne podavaju, pozri knizky od napr Virapena, kde pise, ze sa bezne vyrabaju skodlive lieky, co mozu sposobit aj smrt.
marekgajdos.blog.sme.sk

A toto je este viac sokujuce
www.lef.org
kde smrt z chyb lekarov a predpisovych liekov je porovnatelna so smntami z rakovin a cievnych chorob.

A potom sa mam spoliehat na lekarov, co toto obranuju? alebo farmaceurov, ako tu je llek, co odmieta neskodne prirodne doplnky v prospech farmaceutickych liekov??
A este ma obvinuje, ze ju tym, ze toto vidim a podla toho som sa zariadil sledovanim lekarov, vzacnej malej skupiny, co sa snazia liecit inac, nie farmaceutikami, ale neskodnymi prostriedkami, ze je to na nu osobny utok?
Mozno je, kedze je zastancom tych farmaceutik, co pochovaju dnes rekordne mnozstva ludi, legalne.

Voci tomu na nasledky potravinovych doplnkov zomreli minuly rok 2 ludia v USA, udajne, aj to nie je dokazane a aj to na besne predavkovanie, nie na normalne davky.

Dost, zase som sa nechal vyprovokovat zbytocne, aj tak tu moji nepriaznivci ma budu dalej osobne napadat tym, ze pochybuju o comkolvek, co tu napisem, aj ked su to spravidla nie moje osobne myslienky,ale jnavody od mojich vybrasnyc lekarov, co ich dlhe roky sledujem, ale ked je to proti nim, tak maju velmi tenku kozu.
Ja mam mat ale hrubu a nevsimat si nic, co sem oni pisu.

llek

Dobre nazov toho clanocku bol "Herbal Medicines and Supplements Carry Risk of Hepatoxicity " a z neho som citovala ten udaj. Akoze citat nahodou viem, o tom nemusis pochybovat.
Ja sa nevyjadrujem k tvojim zdrojom, takze skus sa nevyjadrovat ty k mojim. Stale plati, zi a nechaj zit.

RNG

LLek, cotaj pozornejsie. Dana sprava bola len na "herbal remedies" nie vsetky potravinove doplnky a vitaminy. Na to mas napr tuto novsiu spravu
www.naturalproductsinfo.org
kde spominaju za minuly rok 61 miliard dolarov v celom doplnkovom priemysle a distribucii..
Co samozrejme proti celkovemu objemu v medicine v USA je len mala odrobinka, kedze US spotreba v oblasti zdravotnictva je vyse 3500 miliard dolarov.
Napriek tomu, ze doplnky v USA pouziva vyse 50% obyvatelstva a az 90% lekarov.
Takze tvrdit, ze doplnky su len vec bussinesu a ze su len na zarobky doplnkoveho priemyslu je tu dost pochybne vzhladom k mnozstvu ludi a porovnani nakladov .
To len na margo toho, ako slabo viete v tom internete vobec citat.
Osobne sa nespolieham na ziadne informacie v internete, lebo neviem comu sa da verit a comu nie. Ale oficialne spravy musia byt dost blizko pravdy a lekarske udaje ja osobne aj tak beriem od mojich lekarskych zdrojov, rozhodne nie od hocikym manipulovaneho internetu, kde najdes bezne rozne lzi, reklamy a doslova spravy navrhnute na "umyvanie mozgov verejnosti"

llek

Inak, pred par dňami citala zaujimavu informaciu. Bolo to o"herbal medicines and supplements"
Toto ma vcelku zaujalo :"In the United States, the total sale of herbal remedies in 2010 was an estimated $5.2 billion per year, having increased around 3% a year over the past decade, Dr. Larrey pointed out". Takze stale plati vsetko je biznis. Aj ten parazitovy boom v sucasnoti je hlavne biznis.

llek

A tak niekedy sledujem aj jeho privatnu temu, len casto nemam na to trpezlivost. Ale u neho je to ako puzzle, ked sa to posklada, dostanem urcity specifiky osobnostny profil. Nechcem to inak nazvat,lebo sme tu potom hned osocovane

ni-ka

lebo bol v nemocnici so zlcnikom a pchali donho atb...tak sa mu rozmnozili mykoplazmy po tele a trvalo mu dlhoo a pojedol veeela doplnkov aby mu to preslo...malo sledujete jeho privatnu temu kocky :-)