Ako sa vyrovnat s chronickou chorobou

ni-ka

a RNG zas striehne v kazdej teme kedy kto a co napise o nom aby mohol pisat ako opusti toto forum a bla bla bla...
a co?ja s alternativou NEMAM dobre skusenosti tak pisem o tom...keby som mala dobre skusenosti tak budem pisat o nich...

Ajtak

Ni-ka, ty tu len strienhnes ked sem nieco napise RNG aby si ho mohla osocovat a sa z neho posmievat. Pomaly uz v kazdom tvojom prispevku nanho kydas a zosmiesnujes, pritom RNG na vobec nereaguje urazkami na tvoju osobu. Ked chces byt silou mocou ritolez llek a pod tak bud, ale da sa to aj inak. A hlavne akceptuj aj inych ludi, ktori maju s alternativou aj dobre skusenosti.

ni-ka

doka-dva roky nikto nevedel ze mas karcinom?
a v com spociva tvoja liecba?pises ze clovek si musi pomoct sam radami od RNG...popis nam ako si to zvladla,zaujima ma to-a asi nie len mna...

emalea

doka....čítala som Tvoj včerajší príspevok...ako to, že lekári 2 roky nevedeli povrdiť diagnózu...a tohto typu, veď by to mali zistiť aj po obyčajnej rektoskopii, alebo sa mýlim...ak sa smiem spýtať, máš za sebou operáciu aj chemo...ako sa Ti vodí???

RNG

Ni-ka ja som prilis stary a dost vysoko som sa v zivote dopracoval aby ma tu niekto len tak, preto ze nesuhlasi so mnou vazne obvinil. Pre tvoje stastie, to obvinenie citaju len Slovaci a ti co ma poznaju vedia ze je nespravodlive, a ti co ma nepoznaju , na tych mi nezalezi aj tak.
Keby si to urobila v USA tak by som bol prinuteny ta okamzite sudit, lebo moje renome, moj charakter je cast toho, ako ma posudzuju moji zakaznici a tak by som ich mohol dokonca stratit. Takze by som ta MUSEL sudit a dokazat, ze tie obvinenia su nepravdive, vlastne podla zakona naopak, ty by si musela dokazat, ze tvoje obvinenia sa zakladaju na pravde. Lebo podla tunajsich zakonov, co dnes plati uz aj na Slovensku je kazdy nevinny, pokial sa mu vina nedokaze.

ni-ka

mendina-a co vysledky?u akych lekarov si bola?ake vysetrenia ti robili?
lebo to co popisujes moze byt zaciatkom nejakej choroby...

Mendina

Neviem, čo je to za chorobu, nemam ešte určenu diagnozu. Nefunguju mi dobre organy. Takuto chorobu nikto nema. Trasenie tela, nizky tlak,neudržim sa na nohach, bez energie,vypadky vedomia, zle travenie, pomale vyprazdňovanie žlčnika, pocit tažoby, bolesti pod pravym rebrovym oblukom, mam pocit, že je to diagnoz dokopy. Neviem

ni-ka

drahy rng-ani ja tu nie som anonymne...
teraz si ukazal svoj charakter...vyhrazat sa sudenim...omg...nemam slov...uz sa amerikanizujes,u vas sa sudite aj za nespravnu predpoved pocasia...sme na sk,nezabudaj :-)
a ak mi neveris,prejdi si celu temu o lupuse...najdes si to tam :-) papa

RNG

Ni-ka zacinas zachadzat pridaleko! Mienku ze doplnky a moje rady su neucinne sice mozes mat, ale ma priamo obvinit, ze som niekomu zapricinil defacto ujmu na zdravi zachadza pridaleko.
To je dostatocny dovod na sudenie za posramotenie/defamacia charakteru.
Ja som tu totiz nie ako ty celkom anonymne, mna osobne pozna aj pod tymto nickom na Slovensku stovky ludi a mnohi vedia, ze som podnikal a mal predajne, tj moje meno je dosial v obchodnom registri podnikatelov.
Takze velky pozor na to!!!
Tvrd len to, co mi mozes dokazat aj sudne, lebo inac ta mozem cez sud za to doslova zvalcovat.
A dufam ze pri svojich znacnych problemoch nepotrebujes viac.