Ako sa vyrovnat s chronickou chorobou

Maoam

no jo, mne pri brusnej sepse, ked som lezala 17 dni na intenzivke a potom na internom mi tiez kazali inak zdravi jedinci proletari proti zapadnej medicine z bezpecnej dialky uzivat koloidne striebro,kym som ja bojovala o prezitie s trojkombinaciou ATB, medzi nimi Meropenem...tu pritomni lekari vedia co to cca. znamena, sanca na prezitie hoci vtedy este v mladom veku bola nizka, mam dozivotne nasledky a operovali ma este X-krat, slo o vysoko virulentne patogeny a nebyt i.v. antibiozy, som mrtva

ja osobne viem, ze mnohe doplnky a extrakty z bylin a Co. podporuju liecbu, takisto vyziva-spravne nastavena podporuje stav jedinca, takisto osobne uznavam akupunkturu pri istych dg. ma opodstatnenie, ale osobne by som si nedovolila vyjadrovat sa k liecbe SLE, ked o nom viem akurat par veci, ktore sme prebrali v skole a nie som lekar

ni-ka - uz som ti to pisala v inej teme, asi si necitala, este raz drzim palce a prajem vela sil

kablica

vitavi, ked si niekto myli psoriazu a systemovy lupus, tak jeho slova v ich lieceni nemaju cenu ani toho papiera, na ktorom sa nachadzaju

ni-ka

vitavi-daj dokaz...takto je to len jedna babka povedala...ak by sa niekto z lupusu vyliecil stravou (hahaha) tak by sa o tom vedelo...
a vitavi-lupus,nie lupienka...pre istotu ti to zdoraznim...
a mimochodom,povedala som ti co jem,uz asi 10 rokov...takze co mam este zmenit v mojom jedalnicku???

Mendina

Sa Vam čudujem, že Vas to tu bavi sa hadat. Keď je o tom presvedčena, že urobila maximum, tak nech si je chora. Každy može stale pracovat a hladat možnosti ako chorobu zlepšit, keď nie vyliečit.
Zdravy ma veľa priani, chory len jedno.

ni-ka

vitavi,najprv to bolo stravou,ked si neuspela,takje to o pokore...ty si pokorna,ked vehementne presadzujes svoj nazor?ze tu pises o pokore prave ty...
a ano,SLE je nevyliecitelna choroba...poznas osobne niekoho kto sa z nej vyliecil?stretla si vobec niekoho s lupusom?asi nie,ja som ich stretla desiatky...a nie,ziadna z nas sa nevyliecila...ale zijeme ako normylny ludia a sme aj pokorne,predstav si...a sme aj v remisii a niektore aj uplne bez liekov...ale nikdy nie vyliecene...

vitavi

No, napísať, že SLE sa nikdy nevylieči, to je sila. A radiť sa s tými, ktorí sú v chronickom stave a sami sa nevyliečili, znamená, že ani oni sa nevyliečia. len sa utvrdia vo svojej chorobe. A vidieť príčinu všade inde. len v sebe nie, to je pýcha a nedostatok pokory.

RNG

Prognoza na SM podla organizovanej mediciny
library.med.utah.edu
Nikde sa nespomina zlepsovanie zdravia, len postupny upadok aj napriek vsetkym lekarskym nastrojom, tj nastrojom beznej mediciny.
Alternativni davaju aspon nadej a nepotlacaju len zapalove symptomy a znicia imunitu, co je standartna zbran beznych lekarov pri tzv "autoimunnych" chorobach.
Nuz medzi autoimunne zaraduju aj osteoartritidu, tu, to co mam aj ja, ale ja naopak zvysujem svoju imunitu a pouzivam rozne antimikrobialne a napodiv mi to znacne pomaha a dokonca sa regenerujem, nielen ze by mi to spomalilo postup choroby.