Ahojte všetci, chcem sa spytat tych čo trpia neakou chronickou chorobou, ktora Vas veľmi obmedzuje a nemôžete žit ako normalni ľudia.Ako sa s tym vyrovnavate? A da sa to vôbec? Dakujem za opdovede.
Ako sa vyrovnat s chronickou chorobou
maoam-dakujem moc,vazim si to :-)
som rada ze sem chodi aspon par uzasnych ludi :-)
no jo, mne pri brusnej sepse, ked som lezala 17 dni na intenzivke a potom na internom mi tiez kazali inak zdravi jedinci proletari proti zapadnej medicine z bezpecnej dialky uzivat koloidne striebro,kym som ja bojovala o prezitie s trojkombinaciou ATB, medzi nimi Meropenem...tu pritomni lekari vedia co to cca. znamena, sanca na prezitie hoci vtedy este v mladom veku bola nizka, mam dozivotne nasledky a operovali ma este X-krat, slo o vysoko virulentne patogeny a nebyt i.v. antibiozy, som mrtva
ja osobne viem, ze mnohe doplnky a extrakty z bylin a Co. podporuju liecbu, takisto vyziva-spravne nastavena podporuje stav jedinca, takisto osobne uznavam akupunkturu pri istych dg. ma opodstatnenie, ale osobne by som si nedovolila vyjadrovat sa k liecbe SLE, ked o nom viem akurat par veci, ktore sme prebrali v skole a nie som lekar
ni-ka - uz som ti to pisala v inej teme, asi si necitala, este raz drzim palce a prajem vela sil
vitavi, ked si niekto myli psoriazu a systemovy lupus, tak jeho slova v ich lieceni nemaju cenu ani toho papiera, na ktorom sa nachadzaju
a mimochodom,so svojou chorobou zijem JA,takze ak laskavo dovolite,budem sa liecit tak ako uznam za vhodne ja...
vitavi-daj dokaz...takto je to len jedna babka povedala...ak by sa niekto z lupusu vyliecil stravou (hahaha) tak by sa o tom vedelo...
a vitavi-lupus,nie lupienka...pre istotu ti to zdoraznim...
a mimochodom,povedala som ti co jem,uz asi 10 rokov...takze co mam este zmenit v mojom jedalnicku???
Sa Vam čudujem, že Vas to tu bavi sa hadat. Keď je o tom presvedčena, že urobila maximum, tak nech si je chora. Každy može stale pracovat a hladat možnosti ako chorobu zlepšit, keď nie vyliečit.
Zdravy ma veľa priani, chory len jedno.
Nevieš si to predstaviť, ale práveže som stretla a preto som to tu uviedla. Vyliečili sa stravou.
vitavi,najprv to bolo stravou,ked si neuspela,takje to o pokore...ty si pokorna,ked vehementne presadzujes svoj nazor?ze tu pises o pokore prave ty...
a ano,SLE je nevyliecitelna choroba...poznas osobne niekoho kto sa z nej vyliecil?stretla si vobec niekoho s lupusom?asi nie,ja som ich stretla desiatky...a nie,ziadna z nas sa nevyliecila...ale zijeme ako normylny ludia a sme aj pokorne,predstav si...a sme aj v remisii a niektore aj uplne bez liekov...ale nikdy nie vyliecene...
No, napísať, že SLE sa nikdy nevylieči, to je sila. A radiť sa s tými, ktorí sú v chronickom stave a sami sa nevyliečili, znamená, že ani oni sa nevyliečia. len sa utvrdia vo svojej chorobe. A vidieť príčinu všade inde. len v sebe nie, to je pýcha a nedostatok pokory.
Prognoza na SM podla organizovanej mediciny
library.med.utah.edu
Nikde sa nespomina zlepsovanie zdravia, len postupny upadok aj napriek vsetkym lekarskym nastrojom, tj nastrojom beznej mediciny.
Alternativni davaju aspon nadej a nepotlacaju len zapalove symptomy a znicia imunitu, co je standartna zbran beznych lekarov pri tzv "autoimunnych" chorobach.
Nuz medzi autoimunne zaraduju aj osteoartritidu, tu, to co mam aj ja, ale ja naopak zvysujem svoju imunitu a pouzivam rozne antimikrobialne a napodiv mi to znacne pomaha a dokonca sa regenerujem, nielen ze by mi to spomalilo postup choroby.