Ucinne bielenie zubov - skusenosti

svejeeelle

Bielenie zubov - hespac.com je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

luclucka

pred asi mesiacom som si objednala celebrita tu sadu co si aj ty pisala a aj s ustnou vodou...nemam rada ked ustna voda obsahuje alkohol a tato ho nastastie neobsahuje co je fajn...ale super chut mam v ostach aj po tejto...:)

simka111

sticka - mala by si ju nájsť v Dm drogérií zubná pasta Weleda rataňová, stojí okolo 6 eur. (červeno-biely obal)

celebrita

tomáš o tomto som nepočula, ja si bielim už niekoľko mesiacov s Day Night, o ktorom som sa tu dozvedela a vyhovuje mi to, na začiatku som si kúpila set, kde bola kefka, dva zubné pasty a nádstavce na kefku a teraz si už len pasty dokupujem :)

tomas==

Ahoj, ja som istý čas používal systém na bielenie zubov Biela perla. Ten set obsahoval 2 aplikátory na horné a dolné zuby, bieliaci gél a aktivátor. Týmto som si bielil zuby cca. 2 týždne a celkom mi to pomohlo. Ale zasa nečakaj žiadne zázraky. Pozerám, že na internete to majú najlacnejšie cez www.kodino.com Naviac je to iba slovenský produkt, čize všetko je vyrobené a vyvinuté na Slovensku. :)

malapehana

bronicka aj ja som uz o tom vela pocula aj od kamaratok, tak som tiez asi pred tromi tyzdnami objednala set Day Night aj sebe aj sestre a dokonca sme mali dopravu zadarmo, ked som nad 50€ objednala, tak uz obe bielime, umyvame zuby a tesim sa na vysledky :D

bronicka

..mamibs mna to nepresvedcilo hned..mna presvedcilo zlozenie a cena az v dalsom rade..lebo ked si porovnas cenu s bielenim u zubarky tak je to fest rozdiel..radsej dam tri desiatky eur za nieco, co uz viem, ze mi pomaha..:) prirodne zlozenie pri bieleni je podla mna fajn, lebo pre mna bolo podstatne aj to aby mi neposkodilo bielenie sklovinu..

Lucky_L

ja som kedysi skúšal kokosový olej (napr. tu ako na to www.wellness.sk) trochu pomohlo, no určite bieliacie pasty tie drahšie a vydržať, nie je to hneď a samozrejme priplatiť si, nebáť sa dať korunu navyše, ak má byť úsmev biely

mamibs

31e neni zas tak malo, aby ma to hned presvedcilo (mozno nejaka reklama?), i ked vzhladom k bieliacym proceduram to moze byt relativne ok. predsalen su v baleni dve 60ml pasty a jedna kefka. moje zuby uz tiez okusili nejake tie bieliace pasty ale zatial vsetky bez nejakych velkych zmien