Zufale zeny robia zufale veci. ked som to spocitala, za posledne tri roky som mala pokusy otehotniet so 6 muzmi. nevyslo to, aj dnes smutok ze nic! ako je to mozne? vzdy v plodne dni. jeden z nich je neplodny potvrdene lekarsky, ale z ostatnych 5 hadam bol aspon niekto plodny? Mam uz vela rokov, 36, je to tym? vyzeram nastastie mladsie. oni tiez boli z toho smutni niektori, 4 zo 6 velmi chceli dieta so mnou. k lekarovi chodim raz do roka, vzdy vsetko v poriadku. na sex uz pozeram len ako na prostriedok na otehotnenie
Neplodni muzi? Ci je chyba vo mne?
Ahoj Angelina. Niečo nové u teba?
aka bio zenska :), prirodzene metody vs umele...
Cafelatte, dakujem za opytanie. mam toho vela noveho, aj dobe aj horsie, ale mam obavy sem to napisat, lebo sem chodi vela neziclivych a negativnych ludi
Angelina más nejaké novinky pre nás?
noelani, ty mas tak maximalne škrečka, nie deti
co ti ich vynosila suseda? vsak si minule nevedela ako v ktorom trimestri vyzera tehotenske brucho, cvicenie, povinne vysetrenia v tehotenstve..
viem ze sa nudis, ale prosim neotravuj tu uz ludi hlupostami
A este nieco ja spermobanku nepotrebujem lebo mam nato svojho manzela a nase manželské deti ;) ale nie tak ako ty vdaka :P
No ktora z nas je spermobanka? Tk ty vyuzivas tych chlapov. A v inych forach vravis ze mas manžela a dceru tak teraz cousine?
dnes mi volal byvalý frajer. a dobry moj kamarat zaroven. ze uz je spat a kedy skusime pracovat na dietati. lebo bol od jula v Amerike. uz minuly tyzden sa mi snazil dovolat, ale bolo mi to trapne sa s nim rozpravat. aj dnes sa na to pytal a prizvukoval, ze uz mam na to vek, a musime sa zacat snazit kym nebude neskoro. s nim sme sa tak snazili v juli a nic. neviem preco to nevyslo. on je inak fesak, uz ma 40, ale za mlady bol nadherny. nechcela som mu po telfone povedat, ako som dopadla s chlapmi a ze brusko je uz obsadene. neviem ako na to zareaguje.
povedala som ze teraz mam toho velmi vela, a ze mozme spolu stravit Vianoce, tesil sa. taka trapna situacia ked ma zbada s bruchom :-/ neviem ako bude reagovat
noelani, uz si ma nevsimaj.
posobis dako staropanensky, skus spermobanku, rovno Vikingsku: dk.cryosinternational.com
No Angelina Sorry ale ja si myslím že to asik ty sa v tej liečebni nudis. Samozrejme je to trestné a protizákonné ;) na začiatku si písala že oni o tom nevedia lebo ty si ich iba na to využívala aby si otehotnela a teraz zrazu už vedia? Ehm nemiesas tu už dáky kokteijl?