Zufale zeny robia zufale veci. ked som to spocitala, za posledne tri roky som mala pokusy otehotniet so 6 muzmi. nevyslo to, aj dnes smutok ze nic! ako je to mozne? vzdy v plodne dni. jeden z nich je neplodny potvrdene lekarsky, ale z ostatnych 5 hadam bol aspon niekto plodny? Mam uz vela rokov, 36, je to tym? vyzeram nastastie mladsie. oni tiez boli z toho smutni niektori, 4 zo 6 velmi chceli dieta so mnou. k lekarovi chodim raz do roka, vzdy vsetko v poriadku. na sex uz pozeram len ako na prostriedok na otehotnenie
Neplodni muzi? Ci je chyba vo mne?
Noelani bez urazky, ale studiom by som sa tu velmi neohanala. Jej naozaj nemusi byt este zretelne vidiet brusko a cvicenie v tehotenstve sa dokonca odporuca, pokial ma zena normalny priebeh tehotenstva. Samozrejme nemyslim tym skoky cez tyc alebo hranie futbalu.
Amniocentezu môžeš iba od 13 TT robiť
Oh Angelina mňa je teba moc ľúto iba toľko ku tebe!
ach, noelani, ty si z gynekologie a porodnictva studovala tak pansky k..t, ked to tak musim skaredo povedat.
inak by si vedela, ze amniocentenza sa vykonava presne v urcenych mesiacoch a urcite nie pausalne, iba v indikovanych pripadoch, kedze je to invazivny zakrok s rizikom abortu.
ta pani s obrovskym bruchom bola tak max. v 5. mesiaci, kedze sa na amnio objednavala na zaklade vysledkov AFF testov.
a samozrejme ze treba v tehotenstve cvicit, ak tomu zdravotne dovody nezabranuju, gravidjoga ci pilates su len plus. zaujmave ze taka odbornicka na obstetrics ako ty to nevie..
uz sa prosim ani nevyjadruj k tejto teme, s primitivnymi ludmi skoda reci
Angelina ja som sa to učila presnejšie študovala 4 r gyn a pôrodníctvo ;) takže viem o tom niečo. V tehotenstve a cvičiť? (y) amnio by mala každá urobiť aj ma tebe dôjde rad. A odkiaľ vieš že čakala viacero deti popr odkiaľ vieš že viem ktorom mesiaci bola? Možno že čaká iba 1 a je vo vysokom štádiu.
noelani, ty si kolko deti vynosila, ze si taka expertka na tehotenske brucha? odpovedz prosim pocet tvojich deti
neprepchavam sa a cvicim, brusko este nevidiet.
minule v poradni bola pani s obrovskym bruchom a to sa len na amnio objednavala, az som ju lutovala, ale to boli urcite dvojicky alebo trojicky
Ak ma male brusko a volnejsie oblecenie, tak si to nikto nemusi este v 4 mes. vsimnut.
A vôbec keďže si naposledy písala a to bolo pred mesiacom vtedy si bola vo 4 m takže teraz by si mala byť už V 5 nie?
Keď vravíš že si V 4 m tak by si už mala mať dávno brucho! Kde si teraz na SK abo v AT? Bo je to tu dajak po miešané.
dakujem, drzime sa. len je trapne ked sa kazdy vypytuje, kto je otec. a to mi este ani brucho nie je vidno.