Zufale zeny robia zufale veci. ked som to spocitala, za posledne tri roky som mala pokusy otehotniet so 6 muzmi. nevyslo to, aj dnes smutok ze nic! ako je to mozne? vzdy v plodne dni. jeden z nich je neplodny potvrdene lekarsky, ale z ostatnych 5 hadam bol aspon niekto plodny? Mam uz vela rokov, 36, je to tym? vyzeram nastastie mladsie. oni tiez boli z toho smutni niektori, 4 zo 6 velmi chceli dieta so mnou. k lekarovi chodim raz do roka, vzdy vsetko v poriadku. na sex uz pozeram len ako na prostriedok na otehotnenie
Neplodni muzi? Ci je chyba vo mne?
"na sex uz pozeram len ako na prostriedok na otehotnenie"
a to je chyba,sex si treba iba uzivat a az potom to bude to prave orechove a dieta pride samo (bocian ho donesie) a bude to z lasky....a kto sa z lasky narodi,ten pravom sa narodi o) laska sa neda planovat...ak je ten pravy protajsok,tak o ostatne sa uz postara priroda....u ciganov nemusi byt ani pravy protajsok a ide to jak po masle,od nich sa treba ucit o)))
Angelina, ano u veriacich ludi sa vylucuje umele oplodnenie. Ale povedal ti niekto, ze veriaci ludia nesmu spavat s inymi ludmi ak nie su v manzelskom zvazku? A vies o tom, ze len v manzelstve a len s jednym partnerom mozu dieta splodit? Mne sa zda, ze ty si veriaca len ked ti to vyhovuje :) Spavat s hoc kym, to ano, ale umele oplodnenie nie, lebo to je proti Bohu. Nemylis si nejaku sektu s krestanstvom? :D
Mne z tohto pripadu vychadza len to, ze zufali ludia, respektive zufale zeny, robia zufale veci. Hoc by sa i ponizili, stratili dostojnost....
Marinarita, uvedom si, ze diskusia sa tu rozprudila nie kvoli tomu, ako strasne prestrasne chcela dieta, ale to, kam az bola schopna zajst...Ze az spavala s kazdym, kto vyhovoval jej predstavam o dobrom genetickom materialy. Bludy o tom, ze hladala vhodneho jedinca si nechajte vsetci,pretoze ak bola schopna prist do baru a vybrat si najfesi chlapa s tym, ze tak tento musi byt otec mojho dietata, tak nic nevedela o jeho zdravotnom stave :) Vies,podla toho co pise, som to pochopila tak, ze s tymi muzmi nebola vo vztahu, ako partner a partnerka. Boli tam aj nahodne znamosti, cize nevedela, ci a ako chori su niektori muzi.....pokojne mohol mat jeden z nich nieco, co je velmi dedicne....Ak si ich vyberala podla vyzoru, gratulujem, ale tak isto tu bude tercom otazok, ci je to podla nej ok....Navyse, nech sa ziadna zena nevyhovara na to, ako strasne chce dieta a nemoze. Detske domovy su plne deti...navyse zakladatelka temy je veriaca mohla si zobrat aj niekolko deti odtial....zial, zvolila si radsej cestu spavania s nahodnymi znamostami :) juch,hlavne nech je babo zdrave :)
Co tu vsetci odsudzujete jak divy.Rozviedla sa a hlada geneticky vhodného potomk,zenie ju tuzba za dietaTKOM evidentne 10 rokov trapenia vo funkcnom zvazku kde nemohli pocat deti.Co vy viete o tom ake je to nemat deti?Ako ichciet a nemat?Vy o tom ho v no viete.Je to jej volba a koniec koncov robi dobre.Ja nechcem deti s mojim muzom s ktorym mam skvely vztah len preto ze on a ja mame autoimunitne ochorenie.Nebudem mat predsa chore deti.Genetika nepusti potom jasne ze sa rodia deti kadejake.Ked si zvolila ze chce mat deti od geneticky zdravého cloveka to je ok.Ale draha chcela som ti len povedat ze mat decko s Alfasamcom ti negarantuje ze bude geneticky zdrave.Vela takých macov sype v posilovni a vyzeraju ako kopa svalov pritom je to len zdanie.A este jedna vec.Teraz bezi v Amerike taky serial :D sa stim na to ako zufale zeny nemozu mat deti tak si vyberaju somalcanov lebo ty maju najlepsi geneticky potencial.No a hlavne sa o to decko postaraj lebo neni len vec decko porodit ale ho aj vychovat.Vela zdaru
Ani som nechcela reagovať, ale musím súhlasiť so Slobodnou. Keby si bola veriaca, tak sa po prvé nerozvedieš, po druhé nebudeš spať s neviem koľkými chlapmi. A pokiaľ ako píšeš, nie si bigotne veriaca, tak by nemal byť problém dať sa umelo oplodniť.
coby nie, nemam zavazky. ja uz nie som so svojim muzom. sme rozvedeni. som veriaca, ale nie bigotne katolicky.
Angelina7777: Snažila som sa ťa neodsudzovať až do tejto chvíle, kým si nenapísala, že si veriaca a umelé oplodnenie neprichádza do úvahy, ale spať so 6 mužmi v priebehu 3 rokov len za účelom otehotnenia, tak to už áno. To ti viera dovolila.
mne staci ked idem niekam do baru a pozriem si aki su tam muzi, zo 100 jeden schopny. a urcite to nebude prave ten, ktory daruje do spermobanky, lebo ten jeden schopny ma okolo zien az az.
alebo si staci pozriet internetove zoznamky, nechcem sa nikoho dotknut, ale mnohi muzi tam skratka fyzicky nic moc, ja viem ze kazdy ma pravo na zivot, ale ked si mozem vybrat, preco nemat radsej dieta s Alfasamcom, ked je ta moznost? tak to funguje aj v prirode
a spomente si ake su deti krute, kym sa socialne akotak neobrusia, v skole sikanuju kazde dieta co s najmensou nedokonalostou - okuliare, skulenie, maly vzrast.. :-( Tak to skratka je tak som si rozmyslela, ze ked je moznost mojmu dietatu zabezpecit dobre geny, obetujem sa na to aj za cenu vlastneho pohodlia. myslite ze mne by nebolo lepsie vychovavat dieta s nejakym muzickom, co by sa o nas staral?
agnes, multilevel, ja vam gratulujem ze mate lahky a bezproblemovy zivot, nie kazdy to tak ma! ja viem co je to zit v neplodnom manzelstve a 10 rokov sa snazit o dieta a stale nic, lebo az po dlhych rokoch sa pan manzel nechal presvedcit na testy, lebo on je taky macho ze si svoju neploldnost ani len nedokazal pripustit.
umele oplodnenie neprichadzalo do uvahy, lebo som veriaca a tiez si neviem predstavit vychovavat dieta, ktoreho otec je nejaky anonym XY, ktory sa dal na darcovstvo mozno len kvoli par euram a moze vyzerat ako kvazimodo, vyzor tam nikto nekontroluje, iba zdravotny stav.
Angelina, k plodeniu deti ani nemusis spat s muzmi :) Existuju ine sposoby ako otehotniet, pretoze ak ti uz nezalezi na tom, ci si sa niecim nenakazila, tak skor by ta malo trapit to male, ze cim nakazis jeho. Samozrejme, absolutne ti to neprajem, prave naopak. Ale tak....treba trosku aj premyslat, lebo sice pises, ze aj taka Agnes by mozno v tvojej situacii robila to co ty, ale ja si to teda nemyslim :)
Gratulujem k tehotenstvu a snad ti pri testoch ktore sa robia kazdej tehu nezistia pohlavne choroby. Ja by som to teda takto ako ty urcite nikdy neriesila a asi maloktora. Ovela lepsie je mat jedneho partnera s ktorym sa o to pokusat a ked sa to nedari, tak sa obaja nechat vysetrit a riesit to. Ale ty si asi od zaciatku chcela byt s dietatom sama, to si potom radsej mohla ist do spermobanky, tam by to semeno bolo aspon vysetrene na choroby a tiez by to boli celkom urcite kvalitne spermie. Takto si urobila otcom nejakeho chlapa ktory o to vobec nestal a ktoreho si oklamala, ze beries antiku, sama zostanes tak ci tak a on bude musiet cvakat len za to, ze bol naivny a ti veril. Nedivim sa, ze niektori chlapi tvrdia, ze zeny su ....