Čavte baby !!!
Chcela by som sa vás opýtať ako sa vy vysporiadávate s krámamy v škole. Chodíte si meniť vložky na každú prestávku ? Není vám to trápne v kuse každých 5 dní chodiť na záchod na každej prestávke ? Mne osobne je to ve´ľmi nepríjemné .
Možno sa to zdá iba mne ale keď idem na wc tak keď šuchotáte s tými vložkami pri odbaľovaní... mne sa to zdá veľmi trápne .
Ked máme telesnú a má veľké kŕče v bruchu tak nevládzem ani cvičiť a neviem ako to povedať učiteľke ... + keď sme v šatni bojím sa že mi budú vidieť vložky alebo aspoń tie krídielka ... Pomôžte mi chcem vedieť či sa to deje iba mne alebo aj niekomu inému.....
A hlavne neznášam keď sa musím postaviť lebo cítim ako to zo mňs teče .. je to nepríjemné ...
Vždy sa bojím že pretečiem ...
Krámy v škole
chce to len trochu praxe.. ja som s tým tiež mala zo začitku problémy , cítila som sa blbo hlavne ked som ho vyťahovala ale zvykla som si... a v škole nechodím každú prestavku na wc a to používam vložky.. ak máš silnejšiu mens. skús ju zmierniť tým že budeš piť citronovu vodu a pod. hlavne sa nepúštaj do užívania antikoncepcie, je to svinstvo :)
No ... to som skúšala no nejde to .... stále som sa cítila pri ich používaní divne. Raz som si ho skúšala no nedopadlo to dobre. Dala som si ten tampón a ešte pre istotu intímku ( slipovú vložku , tenkú vložku ) Ale som si tam na nej našla krv čiže bol tampón zavedený nesprávne ... som zúfalá ..
pouzívaj tampóny a polovica z tvojich starostí zmizne ;)