Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Teba máme radšej lebo máš výšku

Príspevok v téme: Teba máme radšej lebo máš výšku
capricornusa

ahojte,

trochu divny nadpis, viem, ale uz dlho ma trapi jedna vec a neviem to pochopit, ignorovat preniest sa cez to, ked si na to pomyslim vytaca ma to do nepricetnosti, no ako vravim neviem si rady....

ide o rodinne vztahy....mam svokru a od zaciatku spolu nevychadzame, vzdy chcela ukazat ze je panou domu ona, proste furia, teraz uz byvame s priatelom sami s dietatom, tak je to lepsie, no nestykame sa casto, ja s priatelom sme pomerne mlada rodina (brali sme sa skoro),mame dieta, byt, ale nie sme bohati, setrime kazdu korunu, neni to jednoduche a o to viac ak vam nikto nepomoze, obaja pracujeme manualne a vsetko sme si museli vydriet....

zato priatelov brat, ktory vystudoval VS, hoci za nejakých 8 rokov vysku a drankal peniaze od svokrovcov kde sa dalo, sa ozenil, narodilo sa mu tiez dieta (uz cakaju dalsie), kupil byt, on je ten najlepsi syn na svete, svokrovci stale hovoria co on dokazal atd.

tu je ten problem....vidim nielen ako robia rozdiely medzi svojimi synmi ale uz aj nasimi detmi a to je pre mna strasne....nedokazem pochopit, preco niekto musi byt automaticky lepsi, mudrejsi clovek len preto ze vystudoval VS, my s priatelom sme sice nevystudovali ale dokazali sme vsetko vlastnými rukami ziskat a staci nam aj malo pre stastie, zato svokrovci meraju podla toho, ake ma kto auto a byt a kolko darcekov donesu atd.

je to pre mna nepochopitelne, ako moze byt niekto tak tupy a obmedzeny, ze dokaze take nieco robit? ma niekto podobne skusenosti, rada by som si vypocula aj ine pribehy, lebo mam pocit ze vsetci to maju jednoduchsie, nemam nikoho s podobnym problémom a uz ma to nebavi....

btw. priatel to vidi tiez, tie rozdiely, ale nechce si to pripustit a obranuje ich, ja uz nevladzem sa na nich ani pozriet....

katty*

ja som bola vo vrcholnom štádiu depresiu a rozdala som si to aj s biskupom. a čo? to bolo na púti vo sv. zemi a neskutočne ma provokoval. našťastie sklapol on. pokora musí prísť vždy z niektorej strany a asi prichádza z tej, na ktorej je lepšie. tak teraz asi naozaj prechádzaš tou rakovinou

ni-ka

boze vy ste tak sebecke...jak keby ludia nemali ine choroby ako psychicke...ze pokoru od cloveka co bojuje necakajte...draha katty, uz si videla aby sa takto prejavil niekto kto mal rakovinu?praveze ludia co si prezili ozajstny boj o svoj zivot k nemu pristupuju uplne inak...

ni-ka

inak,pride mi trocha zvratene ze tituly dostavaju (by mohli dostat)ludia co maju VAZNE psychicke problemy...akoze beriem ze je mer mozno inteligentna ale neviem si predstavit ze by napriklad mojho syna ucila ucitelka co sa lieci na psychiatrii, po veceroch si reze ruky a po vikendoch sa obcas ptravi tabletkami...
a s tym co pise katty sa ja nestotoznujem...nemam sa zaco ospravedlnit...

katty*

a žiadnu pokoru od človeka, ktorý bojuje, nečakajte. sú to naivné predstavy ľudí, ktorí ešte skutočne nebojovali o svoj život. čuz.

katty*

tak to urobím ja za vás. Mer, ospravedlňujeme sa ti všetci, že sme ťa nepochopili, že sme boli k tebe krutí, že sme si nechali zaslepiť srdcia hnevom. odpusť nám prosíme a prajeme ti naozaj všetko len to dobré, aby si si splnila svoje sny a aby si sa stala tou osobou, ktorou ti bolo súdené byť. máme ťa radi. :)

katty*

a bolo by celkom vhodné, keby ste sa jej ako ľudia ospravedlnili a úprimne jej zaželali šťastnú cestu životom