Avon alebo Oriflame?

sandra2

Mne sa zdaju obidve velmi podobne! Az taky velky rozdiel v tom nevidim ;o) V poslednej dobe ale kupujem avon, lebo mi je pohodlnejsie nakupvat cez internet so zlavou 11% www.kozmetik.sk a nemusim sa ani registrovat.

zlatica

Ved to je uplne jedno aka znacka. z jednej znacky vyhovuje jedna vec, z druhej ina...co tu riesite? myslite si ze kazdy pouziva len 1 znacku na vsetko? pochybujem.

mirka2222

mne sa, naopak, viac páčia krémy z oriflamu.. ale každému vyhovuje niečo iné, asi to tak naozaj bude. je dobre že existuje toľko veľa značiek, každý si môže vybrať čo mu sedí najlepšie.

summikola

preferujem avon. kupujem vyrobky z avonu asi 6 rokov a skusila som aj oriflame,no kvalita oriflame kremov je podla mna slaba. s avon som co sa tyka kremov veeelmi spokojna...

jolana1

Damy, skutocne mate take dobre vysledky s tymito znackami? Vidite a citite zlepsenie pleti uz po par pouzitiach? Alebo len pekne vonaju a proste vam neskodia..... Nechcete vyskusat aj nieco ine? jolana1@zoznam.sk

klejka

Staci ak sa spytas dermatologicky. dones jej vyrobok a nech ti povie, co to obsahuje. alebo daj zlozku, ktora je uvedena na vyrobku do googlu a preloz si to. ja osobne to robievam takto. spolupracujem s kozmetologickou, ktora mi o zlozkach vzdy napise spravu. v amerike maju skvely system. moze sa predavat akakolvek kozmetika, ale musi byt uvedene, co obsahuje. a vsetky tieto zlozky su potom na internete v jednej databaze a ked si daco kupis, mozes si skontrolovat, ci to nie je skodlive. u nas bohuzial platia ine zakony. u nas sa predavaju chemikalie a nikoho to netrapi. napriklad sa predavali detske opalovacie kremy dermacol, ktore obsahovali rakovinotvorne latky a Greenpeace na to prisiel, tak to oznamil na statn u inspekciu a trvalo to az 3 mesiace, kym to ztiahli z trhu! takze ak mozem opat pouzit moj nazor, preferujem kozmetiku Oriflame, pretoze je prirodna a hlavne cenovo dostupna. Cena je nizka vdaka tomu, ze sa predava cez katalog. Vzdy veci cez internet a cez katalog nakupis lacno, lebo nepreplacas siet obchodnikov, skladnikov a prepravcov ako v maloobchode. A co sa tyka inych znaciel. Tak rovnake kavlitou su napriklad Lancome, Clarins, Ellen Betrix. Napriklad viem, od kozmetologicky, ze firma Dior si kupovala patent od firmy Oriflame na 24 H hydrataciu pleti (Hydra Fix TM)....

mirka 23

Klejka, u akých odborníkov si to máme zistiť? Kde máme ísť aby nám niekto povedal čo obsahuje tá alebo iná kozmetika a ktorá je najlepšia?

njurrrr

ahojte akurat som si objednala z oriflamu taky sampon na zvyraznenie hnedych wlasov, newiem ci presne wiete...ma ho niekto a prosim vas ako wonia..?