Ktorú kozmetiku AVON alebo ORIFLAME preferujete viac a prečo?
Avon alebo Oriflame?
rozdiel je myslím v tom, ze oriflame je na prírodnej báze, a avon nie.
Mne sa zdaju obidve velmi podobne! Az taky velky rozdiel v tom nevidim ;o) V poslednej dobe ale kupujem avon, lebo mi je pohodlnejsie nakupvat cez internet so zlavou 11% www.kozmetik.sk a nemusim sa ani registrovat.
Ved to je uplne jedno aka znacka. z jednej znacky vyhovuje jedna vec, z druhej ina...co tu riesite? myslite si ze kazdy pouziva len 1 znacku na vsetko? pochybujem.
mne sa, naopak, viac páčia krémy z oriflamu.. ale každému vyhovuje niečo iné, asi to tak naozaj bude. je dobre že existuje toľko veľa značiek, každý si môže vybrať čo mu sedí najlepšie.
preferujem avon. kupujem vyrobky z avonu asi 6 rokov a skusila som aj oriflame,no kvalita oriflame kremov je podla mna slaba. s avon som co sa tyka kremov veeelmi spokojna...
klejka, keby to bola prirodna kozmetika, tyzden po otvoreni kremu by to zacalo zapachat.. NELANAR LUDI!
Staci ak sa spytas dermatologicky. dones jej vyrobok a nech ti povie, co to obsahuje. alebo daj zlozku, ktora je uvedena na vyrobku do googlu a preloz si to. ja osobne to robievam takto. spolupracujem s kozmetologickou, ktora mi o zlozkach vzdy napise spravu. v amerike maju skvely system. moze sa predavat akakolvek kozmetika, ale musi byt uvedene, co obsahuje. a vsetky tieto zlozky su potom na internete v jednej databaze a ked si daco kupis, mozes si skontrolovat, ci to nie je skodlive. u nas bohuzial platia ine zakony. u nas sa predavaju chemikalie a nikoho to netrapi. napriklad sa predavali detske opalovacie kremy dermacol, ktore obsahovali rakovinotvorne latky a Greenpeace na to prisiel, tak to oznamil na statn u inspekciu a trvalo to az 3 mesiace, kym to ztiahli z trhu! takze ak mozem opat pouzit moj nazor, preferujem kozmetiku Oriflame, pretoze je prirodna a hlavne cenovo dostupna. Cena je nizka vdaka tomu, ze sa predava cez katalog. Vzdy veci cez internet a cez katalog nakupis lacno, lebo nepreplacas siet obchodnikov, skladnikov a prepravcov ako v maloobchode. A co sa tyka inych znaciel. Tak rovnake kavlitou su napriklad Lancome, Clarins, Ellen Betrix. Napriklad viem, od kozmetologicky, ze firma Dior si kupovala patent od firmy Oriflame na 24 H hydrataciu pleti (Hydra Fix TM)....
ahojte akurat som si objednala z oriflamu taky sampon na zvyraznenie hnedych wlasov, newiem ci presne wiete...ma ho niekto a prosim vas ako wonia..?