Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Avon alebo Oriflame?

mirka 23

visage, to odkial si vyhrabala túto tému? A hlavne načo? Myslíš, že dotyčná to po dvoch mesiacoch ešte bude čítať? Čo tým chceš dokázať? Všetci vieme aká je kozmetika Oriflame, každý si myslí to svoje, a ty, aj keď pracuješ pre túto firmu, tak to nezmeníš.

visage

ahoj, neviem z kade mate, ze oriflame nie je prirodna kozmetika a nechapem,ako to moze niekto tvrdit, kto nie je na to odbornik, ze klamu, takze sofija - uvedomujes si, ze keby toto nebolo anonymne, firma oriflame by ta mohla zazalovat za kazenie dobreho mena.
kedze to tam maju napisane splnaju parametre prirodnej kozmetiky. a to su: pozri link: 209.85.135.104

monikaaa

ja si pravidelne kazdy mesiac objednavam aj z avonu aj z oriflamusom spokojna s oboma znackami a neda s aurcit ze ktora je lepsia a ktora hhorsia....pouzivam to uz dlhsie....a moj natzor je taky ze kazdy znacka je lepsia v niecom inom kazda mam svoje vyhody a nevyhody.pre mna ma oriflame lepsiu kozmetiku ako kremy,tel.mlieka a telovu kozmetiku a avon ma zase lepsie licidla ako tiene ruze a pod.ale to sa tiez strieda....takze jke dobra aj ta aj ta......

leila

mne vyhovuje viac avon no niektore produkty z oriflame su tiez fajn. za posledny rok sa vyber produktov v oriflame rapidne zvysil a preto rozmyslam aj nad oriflame.

andreaa_

díky baby,dlho som nad nimi rozmýšlala,pretože som počula rôzne názory na ne,ale každej z nás vyhovuje niečo iné,vyskúšam ich

mirka 23

No a ja ich mám už štvrtý rok :) Sú nezničiteľné. Odporúčam k tomu kvalitný štetec. Bola som spokojná aj so štetcami od Avonu, tie z drogérky za 80sk boli hrozné.

sonka

andreaa_... aj tie guličky mám a sú skvelé, navyše ti aj dlho vydrýia. ja ich mám cca 2. rok a to ich používam viac menej denno denne. takže ti ich odporúčam.

ginngi

ja mam gulicky, arabian glow som s nimi spokojna, velmi... su dobre, lebo velmi dobre sa nanasaju, aj tak. ci uz na licka, alebo na celu tvar..