Ktorú kozmetiku AVON alebo ORIFLAME preferujete viac a prečo?
Avon alebo Oriflame?
ahoj, neviem z kade mate, ze oriflame nie je prirodna kozmetika a nechapem,ako to moze niekto tvrdit, kto nie je na to odbornik, ze klamu, takze sofija - uvedomujes si, ze keby toto nebolo anonymne, firma oriflame by ta mohla zazalovat za kazenie dobreho mena.
kedze to tam maju napisane splnaju parametre prirodnej kozmetiky. a to su: pozri link: 209.85.135.104
ja si pravidelne kazdy mesiac objednavam aj z avonu aj z oriflamusom spokojna s oboma znackami a neda s aurcit ze ktora je lepsia a ktora hhorsia....pouzivam to uz dlhsie....a moj natzor je taky ze kazdy znacka je lepsia v niecom inom kazda mam svoje vyhody a nevyhody.pre mna ma oriflame lepsiu kozmetiku ako kremy,tel.mlieka a telovu kozmetiku a avon ma zase lepsie licidla ako tiene ruze a pod.ale to sa tiez strieda....takze jke dobra aj ta aj ta......
mne vyhovuje viac avon no niektore produkty z oriflame su tiez fajn. za posledny rok sa vyber produktov v oriflame rapidne zvysil a preto rozmyslam aj nad oriflame.
díky baby,dlho som nad nimi rozmýšlala,pretože som počula rôzne názory na ne,ale každej z nás vyhovuje niečo iné,vyskúšam ich
andreaa_... aj tie guličky mám a sú skvelé, navyše ti aj dlho vydrýia. ja ich mám cca 2. rok a to ich používam viac menej denno denne. takže ti ich odporúčam.
Ja ich používam na líčka a som s nimi veľmi spokojná.
používa niekto guličky na tvár z avonu-arabian glow?aké sú?