Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Avon alebo Oriflame?

klejka

ahojte, ja poznam kozmetiku dost dobre, pracujem s nou uz vela rokov ako odborna kozmeticka a vizazisticka poradkyna a musim povedat, ze nie je pravda,ak vravite, ze kazdemu vyhovuje ina znacka. kazda znacka sa dnes snazi mat dostatocne siroku ponuku,aby vyhovela kazdemu zakaznikovi.
Na kozmetike oriflame asi najviac hodnotim tuto kvalitu. ma najsirsiu ponuku pletovej kozmetiky na slovensku. a jej prirodnost mam overenu. netvrdim ze je to "bio" kozmetika, ale je skutocne setrna a jemna. urcite viac ako avon, co je americka firma, ktora len zaraba na ludoch. to bol moj nazor. a je podlozeny faktami a skusenostami. co tu mnohe z vas nemaju. neviem, ci je dobre ak v tychto diskusiach presviedcate ludi o niecom, o com nemate nijake vedomosti. jedna vec je vyjadrit svoj nazor, ale druha, je hadat sa tu a kazdy tvridt nieco ine a ani si to nezistit u odbornikov.

July

na kopyto teda nie. Je to individualne podla potrieb. Ale ja osobne ako farmaceut viac preferujem zlozenie vyrobkov Oriflame.

lania

a inak je to pravda napríklad ja a kamoška máme akné
jej nepomohlo (dokonca sa z toho vyhádzala)avéne a mne zasa úžastne...

tak to je

hatla, neviem ci myslime presne na ten isty, ale aj ja som si nedavno kupovala bananovy balzam na lepsie rozcesavanie vlasov. podla mna je fajn, ale co mne na nom najviac lahodi je jeho vona. fakt uzasna!
a k teme - kazdemu sadne ina kozmetika. nie je dobre presviedcat, aby si si kupila tu alebo tu. najskor ju treba na sebe vyskusat, ako na danu kozmetiku plet zareaguje a potom sa rozhodnut pre tu, ktora vam najviac sadne.

hatla

Tak dnes som si objednala z Avonu ten banánový-kokosový šampón a balzam na lepšie rozčesávanie a taký vianočný sprchový gel...chcela by som sa spýtať či má dakto skúsenosť s tým balzamom a šampónom?

lukky

ja by som povedal ze orifalme aj avon su onicom, naj kozmetika je z lekarne bez zbytocnych vonavych sraciek ktore iba zbytocne drazdia a plet, ale treba uznast ze tieto 2 unacky maju pekne katalogy preto to zlaka tolko zien ...

avrilka

no mne viacej vyhovuje oriflame...a s avonku iba sprchace mala som aj sampony ale nic moc ale teraz by som sa chcela spytat ci ma niekto skusenosti zo samponom na suche vlasy s kokosom teraz je v oriflame na neho akcia za 59 sk aj s kondicionerom...mate skusenost??? vyzivy vlasy a lesknu sa??