Ktorú kozmetiku AVON alebo ORIFLAME preferujete viac a prečo?
Avon alebo Oriflame?
katty081... tu sa nikto neháda, ale tu vyjadrujeme svoje názory na položené otázky, ty potom asi nevieš čo ja to hádka... jj každňemu sa hodí niečo iné, ale niekto nevie, čo sa mu hodí a preto potrebuje poradiť a preto je sem dobré ak každý prihodí nejaký ten svoj názor.
ja nerozumiem jednej veci, ako sa moze niekto hadat kt.kozmetika je lepsia. Ved preboha kazdemu pasuje nieco ine!
Ja žiadnu, ani avon, ani oriflame, prer mňa nič moc. Sú aj kvalitnejšie výrobky iných značiek ako l´oréal, lirenna, maybelline, atď. atď.
Prepac jaeny, niekedy sa zabudnem a nemyslim na to, ze ja zijem v inej krajine. U nas pri tych "zavadzajucich" (aj povrchnych informaciach) o tych "prirodnych" vyrobkoch na nete asi dlho nenechali lekaren otvorenu. Ale urcite je to lepsie ako Avon a Oriflame.
ahoj.ja sama robim oriflame. mam dost vyrobkov od nich ale mam ich zopar aj z avonu. nie vsetky su pre mna dobre. tym myslim to ze nieco ma dobre avon a nieco oriflame.
jesis neni to jedno ?
mari,neviem to posúdiť ale skús si nájsť www.prirodna lekaren.sk,a prečítaj si,ja brávam od Dr.Mullera,som s nou spokojná
nerob si z nas srandu jaeny, ze: produkty z prírodnej lekárne. Prirodne produkty bez chemickych konzervacnych latok, alebo bez mnozstva konzervujucich eterickych olejov mozno uchovavat tak do 2-3 tyzdnov v chladnicke, potom sa rozlozia alebo zmenia konzistenciu. Tie s minimalnym mnozstvom konzervacnych latok sa musia spotrebovat do 6 mesiacov az 1 roka. O tych, co maju dlhsi datum spotreby ani nepisem.
ani ja nepreferujem ani jedno. sice som si uz objednala z avonu, ale neviem ci to este raz urobim, aj ked som s niektorymi vecickami celkom spokojna. naopak kremy mozem zahodit, robia mi zle. ja zboznujem si zajst do obchodiku a tak si povyberam co chcem :-)a vidim, ako to aj vypada.