Vždy ma opustia..

Príspevok v téme: Vždy ma opustia..
chloe09

Kedysi som mala mnoho kamarátov. Každý deň som bola niekde vonku, bavila sa, užívala si život. Vždy som mala nejakú najlepšiu kamarátku alebo partiu...pre kamarátov by som bola schopná urobiť všetko obzvlášť pre moju naj kamošku. Tá si však po čase našla chalana a na mňa sa vykašlala. Potom som sa kamarátila s druhou vo všetkom som jej pomáhala, snažila som sa aby som bola tá najlepšia priateľka akú človek môže mať. No po dlhom čase to bolo také iné...pomaličky sa mi prestávala ozývať a ja som videla, že zase nieje niečo v poriadku. To sa opakovalo viac krát. .

Teraz iba sedávam doma, už to bude pol roka čo sa zo mňa stal samotár....odstupom času som si uvedomila, že som vždy dopĺňala iba danej kamošky realitu, kým ona bola mojou realitou...žila som ich život, kým oni ma mali iba za "pomocníka"....keď ma opustili kamoši cítim sa tak prázdna,..nemám žiadne záujmy..:( mám 18.... čo si o tom myslíte?

chloe09

A uz neviem co mam robit chcem zit plnohodnotne svoj zivot a nelipnut na druhych ludoch...:-( ....chcem byt stastna tak vela chcem???...uvazovala som aj nad prestupom na inu skolu popripade do ineho mesta,,,:-(

chloe09

neviem ale citim sa vzdy taka druhorada ko keby som nic pre nich neznamenala....tak ze oni boli moja priorita ale oni mali ine priority,,,,co s tym mam spravit prosim pomoc :-(

ww.zajace.sk

no ved aj citanie je zaluba, nazbieras slovnu zasobu aspon, ak ta bavi citanie bavia ta asi aj filmy, dokumenty atd., mozno by si len mala zmenit okruh ludi s ktorymi sa chces bavit, poskusaj

chloe09

Máte pravdu moja veľká chyba je, že príliž pozorujem druhých ale neviem ako to odstrániť :/ ...a záľuby? športy mi nejdu, baví ma jedine čítanie...ale už sa s ľuďmi nemám ani o čom rozprávať...

Agnes998

Nezi zivoty druhych, zi svoj zivot, maj zaluby, najdi si priatelov ktori maju podobne zaujmy a zmyslanie. Z tvojho kratkeho prispevku ti neviem presne povedat kde robis chybu, ale mozno sa az moc staras do druhych, si na nich zavesena. To, ze mas kamosku neznamena ze musis uplne vsade chodit s nou a vidat ju kazdy den.

ww.zajace.sk

problem bude mozno v tom ze nemas ziadne zaujmy, uprimne chcela by si travit cas s niekym, co sa vie len naviazat a nic ti dokopy neponuknut ? pokial sa nevies zabavit sama, resp. ta nic poriadne nebavi, nemozes nikoho dlho bavit ani ty, skus hladat dalej nejake zaujmy, inak budes vzdy len ta co kuka na ostatnych ako ziju zivot a ty sedis doma v izbe a nudis sa

noneviem

to ze nas tu je 9 miliard neznamena ze sme automaticky aj nejak mentalne spojeni.. praveze skor naopak plati ze cim viac ludi, tym viac sme si cudzejsi. vidno to napriklad v mestach kde sa nepoznaju ani ludia v ramci jedneho panelaku. alebo ked na ulici kde za minutu prejdu desiatky ludi nepomoze nikto cloveku co odpadol, alebo pri autonehode nikto nezastavi, atd. v malych komunitach ako vidiek, alebo dajme tomu v nejakych kmenoch je situacia opacna a je takmer vylucene aby niekto ignoroval druheho ked je v nudzi, pretoze cim menej ludi, tym je hodnota kazdeho jedinca vyssia, su silnejsie vazby medzi ludmi a neprenasa sa ani zodpovednost na inych ("ved to maju na starosti hasici, policia, zachranari, atd, ja nemusim nic, mna sa to netyka, nehas co ta nepali,.."). takisto plati, ze cim menej ludi, tym sa vzajomne vnimaju viac ako pomoc jeden druhemu, nez prekazka jeden druhemu, napr. v pracovnych prilezitostiach (na 1 miesto pripada x dalsich), alebo konkurencia v spotrebe (ked to rychlo neziskam/nekupim ja, predbehne ma iny), alebo konkurencia v podnikani a obchode, alebo konkurencia pri ziskavani zivotneho partnera, atd atd. vela ludi stimuluje vzajomnu nevrazivost a nenavist pretoze sa viac bereme ako nepriatelia ktori superia o zdroje prezitia. tiez aj historia dokazuje ze rast populacie urcitym sposobom koreluje s vojnami a ich nicivostou

robinson

ja neviem či sa to len mne zdá že v posledné dni sa tu každý druhý cíti sám a opustený bez kamarátov. Čo ste všetci takí osamelí? čudný to svet dnes je.. toľko ľudí na svete vraj už je nás 9 miliárd a predsa sa nájde toľko osamelých duší..