Ahojte
mam pocit ze moja dcera trpi obezitov.
Ma 11 rokov 146 cm 42,5 kg
OP-71 cm
pomozte mi co mam robit ci je tlsta alebo nie
prosi dievcata v jej veku napiste mi podobne udaje o vas abz som to vedla porovnat
Kolko by malo vazit 11 rocne dieva
Tomas12345-Ale BMI je blbosť dosť, neberie tam koľko % postavy tvorí svalstvo atď a je veľmi veľa dievčat aj chlacov ktorý sú v jej veku príliš chudí, ale potom prídu do puberty a začnú prirodzene priberať, určite nebudem u detí počítať BMI...Tak isto máš v jej veku aj bacuľkov a prídu do puberty a začnú sa ťahať hore, dievčatá naberať ženské tvary, bacuľky môžu schudnúť a tie chudšie dievčatá priberú. Kým je zdravá, normálne je, tak je všetko v poriadku. Koľko kíl by akože mala mať? Veď to príde časom, nemôže v takom mladom veku začať jesť viac ako si jej telo žiada predsa. ;-)
Pekný deň.
Tomas12345-má 11 rokov. :-)
saskias-Je to vpohode priberieš vekom, určite netreba nasilu priberať, lebo potom prídeš do obdobia, keď budeš priberať dosť prirodzene a rodičia budú potom chcieť aby si chudla alebo čo?
;-) Zdravo jedz, hýb sa a vekom všetko príde postupne.
Pekný deň.
Ja mam11 a vážim 38 je to v pohode vetšina šiestaciek a piataciek váži cca 40 je to normálne ak má vaša dcéra 42 alebo 43 je to v pohode jamam kamarátku ktorá váži 32 a je piatacka chodí so mnou do triedy a jej brat taktiež chodí s nami do triedy a on váži 26 je to to normálne ?chcela by som sa opýtať
ahojte mám 11 rokov mám výšku : 165 a vážim : 52,4 . je to vpjo alebo mala by som schudnúť ?
este lepsie je to tu, PERCENTIL je vase BMI a nizsie je aj tabulka kde ste v kategorii...
www.superko.cz
na tej BMI kalkulacke si tlacte "otocit" aby sa tam zobrazila kolkonka vyska, vaha, vek, pohlavie