Strach z priatela

Príspevok v téme: Strach z priatela
inka34567

Som zmatena zo svojho priatela. Uz fakt neviem co si mam mysliet. Vcera sme boli kupovat mobil teda pre mna ako darcek a on di kupil taky isty. Nakrical na mna hned ako sme vysli z domu ze co s nim stale rozpravam ci nevidim ze musi vybavovat ci fakt chcem ten telefon. Zostala som ticho potom sa vsetko urovnalo a chvilu bolo dobre. Ked sme boli na ceste a on mal volat a pokazil sa mj telefon tak vulgarne nadaval zostala som ticho lebo som sa bala ze mi jednu vylepi. Ked sme prisli do busu tak ja som sa rozplakala od strachu potom bolo zasa chviku dobre spraval sa milo. No netrvalo to dlho prisli sme domov a isiel si este kupit puzdro na mobil ja som si chcela vybrat iba take na zadny kryt a zacal na mna vrieskat v predajni ze taky si urcite nekupim ze si kupim zatvaraci kryt lebo sa mi doskrka. Ked sme uz boli pri dome zacal nadavat ze on si musi ist dat orezat kartu a uz som mala nervy tak som mu povedala ze preco sa stale stazuje ze mi to vadi a on ze to nehovori mne a ja som mu potom povedala ze nech si ho teda necha. Boli sme ticho az sme prisli domov kde stretol kamosa tak som mu povedala ze idem uz domov ked si nemame co povedat a povedal ze preco stale trucujem. Teraz sa citim blbo a chcem si ten mobil od neho kupit lebo takto bjde stale jeho abude za to na mna hucat. A este k tomu som s nim tehotna uz som tu pisala aj davnejsie temu. Nevladzem uz poradte mi :/

hellkazuza

isto by som osobne nebola s niekym, koho by som sa v akomkolvek smere bala, to nie je normalny taketo ataky a vybuchy. dobre si premysli, ci chces mat takyto strach, lebo podla mna sa len tazko zmeni

Majka 15

Amma. Vypadá že je to násilník a manipulátor. Čím dlhšie si s takým človekom tým horšie. Pravdepodobne ťa tak ľahko nenechá odísť bez problémov. Treba od neho ujsť, nájsť si vlastné ubytovanie, možno aj zamestnananie, ak vie kde pracuješ, aby ťa nenašiel. Podľa toho aký je pre teba nebezpečný.

Liam

Aké sprostosti? Aj návrh s telefónom je sprostosť?
Keď chcú dať niekoho do basy za krivé obvinenie, asi to neurobia bez toho, aby si si tým boli istí. Keď nevedia nájsť dôkaz pri trestnom oznámení, pri krivom obvinení ho už nájdu?

Omen

Liam, ty si kde skončil právo, že napriek upozorneniu aj naďalej tu trepeš sprostosti?! : o)
Nakoľko nemáš ani základné právne vedomie, tak jej NERAĎ!!!

Ak nemá dôkazy o tom, že ju priateľ týra a teda naplnil znaky skutkovej podstaty trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby a podá naňho trestné oznámenie, skončí v base za krivé obvinenie a hrozí jej zvýšená trestná sadzba, keďže máme núdzový stav!!! Pochopil už???

Liam

Dôkazy nie sú nevyhnutné. Ale mohli by pomôcť. Podľa mňa je dobré nahrať zvuk na telefón a potom si už každý domyslí, že čo sa dialo. Akože nie je to potrebné, lebo sa zisťuje aj to, že či mal ten "priateľ" motív a tak. Trestné oznámenie ide podať aj bez toho.

Omen

Tí, čo jej radíte podať trestné oznámenie na "priateľa" ju aj budete obhajovať v trestnom konaní, ak nebude mať presvedčivé dôkazy, ktoré ho aj usvedčia??? : o)

Dominikee

stará téma, no pre mnohé aktuálna. aj ja poznám takéto prípady a vo väčšine to veru dobre nekončí. osobne by som nemohla byť s takýmto človekom. báť sa niekoho, koho máte milovať a on vás. to je choré, ak sa takéto chovanie nemení, treba dať od takého chlapa čo najskôr ruky preč

karka259

Nerozmýšľaš o tom, že by si takéhoto priateľa nechala odísť? Budeš len trpieť, keď sa takto správa a keď je takýto náladový

ahjajjaj

ujdi od neho k rodičom alebo do domova pre týrané ženy. Podaj trestné oznámenie za týranie blízkej osoby. Rozhodne sa obráť na políciu, nenechaj to tak.