mam takuto otazku lebo mam 34 a jedny som si kupila take co koncia tesne pod prdelkou a su tak priemerne volne ale viac priliehavejsie. Kolegyna ktora ma 27 mi vsak povedala ze som uz stara na ne a ze take kratasy uz v mojom veku nosit nemam lebo posobim hlupo. Pritom mam stihlu postavu, celulitidu len na zadku nie na stehnach a ani zadok ci stehna nemam silne. Ona aj druha kolegyna ktora ma zase 48 mi vsak stale tvrdia ze naco sa chcem v mojom veku hrat ze mi to uz nepasuje.
aky je vas pohlad na vec? Mozem si ich este v mojom veku dovolit ci uz nie? A ak nie tak preco? To len 18 rocne ich mozu nosit ci ako?
Moze dievka po 30 nosit kratasy konciace pod zadkom?
no, este som zabudla pripomenut, ze nie vsade sa taketo kratucke kratasy pod zadok hodia, podla mna ak robis niekde v kancelarii, tak urcite nie, nech mas postavu ako naomi cammpbel... zkratka suknicky pod zadok a kratasky riflove pod zadok by som si nedala do kancelarie, ani keby som mala 20, volila by som dlzku do pol stehien maximalne. ak si k takymto krataskom na volny cas alebo k minisukni das baleriny, je to v pohode, ak vysoke opatky, mozes posobit dost vyzyvavo...
lol...ale v tvojom veku prosimta.....uz musis mat vlastny rozum :D
a bolo jasne, ze je v hre zavist, co ine...
tak si pekne uzivaj stihlu postavu v 34r. fandim ti :DDDDDDD
boze videla s tvrdym, prepacte :)
aj ja som si myslela ze zavidia lebo ta mladsia ked ma v nich vydela tak to okomentovala vetou "pch, to co mas oblecene ?"
Oni su silnejsie to je pravda. Ta mladsia je viac ako ta starsia, ale ta starsie je pod jej vplyvom lebo je to jej sefka tak si nedovoli nesuhlasit. Ta mlada ma pocit ze vsetko vie najlepsie a komentuje vsetko co si oblecieme. Ja ani neviem kedy jej mam verit a kedy z nej krici zavist.
No tie 48-rocne aj chapem, ono je pochopitelne, ze smutia za mladymi rokmi, ale ta 27-rocna jej to jasne nedopraje, to je ovela horsie, ako tie starsie. Zenska zavist je otrasna.
Pekne si ich daj :D, to budu zasa reci, budes temou mesiaca :D.
vykasli sa na tie slepice a nos, co sa ti paci, ak nemas stehniska a zadok ako serena wiliams a si stihla, mozes si ich obliect aj v 50-tke, vzdy mozes posobit elegantne aj v riflovych kratasoch. ak ma kolegyna tvoja uz v 20-tke obezitu alebo celulitidu, nie su pre nu riflove kratasy pod zadok stasnym riesenim, asi tak...
Jasne ze mozes. Kasli na vek, je to len sproste cislo. Nos co ti robi radost a nepocuvaj nikoho len samu seba. Ty vies najlepsie co je pre teba dovre a kedy sa citis stastna.
no a povedz tej 27-rocnej, ze uz ma iba 3r. na nosenie takych veci, lebo po 30tke to bude NEVHODNE ;DDDD
nemas nahodou lepsiu postavu ako ona, hoci si o 7r starsia? :DDD
mat v 34 taku peknu postavu je super, tak si to UZI
daj si iiiiich! nechcu aby si bola sexy, kašli na to ;) cítia sa príliš staré a závidia ti
kolegyne ti zavidia
ty si stihla aj v34 a oni su asi buchty s celulititou po celom tele ne? :DDDDD