mam takuto otazku lebo mam 34 a jedny som si kupila take co koncia tesne pod prdelkou a su tak priemerne volne ale viac priliehavejsie. Kolegyna ktora ma 27 mi vsak povedala ze som uz stara na ne a ze take kratasy uz v mojom veku nosit nemam lebo posobim hlupo. Pritom mam stihlu postavu, celulitidu len na zadku nie na stehnach a ani zadok ci stehna nemam silne. Ona aj druha kolegyna ktora ma zase 48 mi vsak stale tvrdia ze naco sa chcem v mojom veku hrat ze mi to uz nepasuje.
aky je vas pohlad na vec? Mozem si ich este v mojom veku dovolit ci uz nie? A ak nie tak preco? To len 18 rocne ich mozu nosit ci ako?
Moze dievka po 30 nosit kratasy konciace pod zadkom?
Lulu, v 32r byt v depke :DD, vsak aj o desat rokov este budes kost :D
kasli na to a uzivaj
no ta tvoja kolegyna ma hlavne mega komplexy a debilnu povahu
nevie zniest, ked niekto dobre vyzera (mozno lepsie ako ona sama, hoci je mladsia) :D
nedopraje ti
ber to ako skryty kompliment, tie ustipacne blbe komenty, zavidi ti...ziarli
kasli na nu......:DD
Lulu, co si, ja mam uz tiez 34r, tak co...neboj, najlepsie roky :D
dobre dam na vas, ale uz vidim ako okomentuje to ked ma v nich zase uvidi. Minule ma zkritizovala ked som si obliekla suknu nad kolena ked som isla na seminar. Ze komu chcem tam nohy ukazovat.. To dievca mi tak zacina liezt na nervy tymi recami ale je to dcera nasho najvysieho tak jej sebavedomie teda nechyba. Najradsej by som ju hnala kadelahsie kravu soplavu :)
vdaka za vase nazory ludia. Vidim ze vy mate viacej rozumu ako ona. Normalne sa bojim niekedy ist do prace s tym ako ma zase okomentuje a poohovara.
no prosim...to mi pripomina, ze ja idem mat 32 a som v depke uz :D
Maoam - nebola som taa, mam teraz akesi blbe obdobie (zdravotne) idem pozriet, napisem ti :)
Lulu, Veresova ide mat 34 o par dni :D (1980)
Lulu - pisala som ti mail, asi si necitala :-( fnuk :D
este napis, ako sa oblieka ta 27-rocna vsevedka a vsadebolka
podla mna moze, ak z nich netrcia polky, zavisi skor na vahe a celkovej postave ako na veku, su aj 16 rocne, ktore si to nemozu dovolit, ked sme uz pri tom
ak mas ostavu ako napr. Veresova :) tak mozes, ona ma 33 a nosi kratke :p