mam takuto otazku lebo mam 34 a jedny som si kupila take co koncia tesne pod prdelkou a su tak priemerne volne ale viac priliehavejsie. Kolegyna ktora ma 27 mi vsak povedala ze som uz stara na ne a ze take kratasy uz v mojom veku nosit nemam lebo posobim hlupo. Pritom mam stihlu postavu, celulitidu len na zadku nie na stehnach a ani zadok ci stehna nemam silne. Ona aj druha kolegyna ktora ma zase 48 mi vsak stale tvrdia ze naco sa chcem v mojom veku hrat ze mi to uz nepasuje.
aky je vas pohlad na vec? Mozem si ich este v mojom veku dovolit ci uz nie? A ak nie tak preco? To len 18 rocne ich mozu nosit ci ako?
Moze dievka po 30 nosit kratasy konciace pod zadkom?
26......to bol moj osudovy rok vtedy, keby som bola vtedy urobila ine rozhodnutia, vsetko by bolo inak, ako dnes :-(
inak som minule videla svoju fotku, ked som mala 26r a vyzerala som na nej ako totalne decko, no max. na 19-20 ak vobec, v pohode este na SS :D
idem kuken
teda selfie...:D
fakt je to v genoch nie veku, pozeram akurat selfiu Elisku Buckovej, ta baba ma nieco cez 20 a neskutocne vrasky okolo ust, to je presne typ, co ked nepojde na plastiku v 30tke bude vyzerat desne staro
pokial ma neznici ta robota v ktorej momentalne som :p :D
ale aj tak by som rada mala takých 26...to je najkrajsi vek, aspon u mna bol
Lulu, kedze viem, ako vyzeras v 32, tak budes v 45tke stale kocka :D
ja mam kolegynu co ma 45 ale teda klobuk dole ako vyzera...geny su geny :)
no Diazka ma super nohy :D
ja som minule v meste videla zenu, mohla mat tak okolo 42-45r., sukna dost nad kolena, uzka, bluzka ale vyzerala brutalne pekne v tom, vsetko robi postava...slo jej to, seklo jej to, tak preco nie?
na tých krataskoch, leginach atd. by mali byt stitky do kolko kg sa mozu nosit :D
akurat vcera isla komedia s Cameron DIaz tiahne k 40tke v tom filme mala okolo 36 rokov a postava tak brutalna, ze maloktora 20tka sa jej vyrovna, taka keby nenosila kratke by bol hriech
podla mna pri noseni krataskov by sa skor malo zohladnovat, ci mas na to postavu a nie vek..lebo to co predvadzaju momentalne tie mlade vyzrate zaby so silnymi celulitidovymi stehnami, mega zadkami a z toho im trcia polky..fuj
v kazdom obchode kratasky, riflove, kvietkove, dotrhane, ake len si zmyslis..a vsetky to podme teraz nosit..a nevadi, ze som ako slonica..tak jedna z desiatich si to ozaj moze dovolit
cize ak na to mas, smelo do toho..nech kolegyne rozdrapi od zavisti..nenechaj sa znechutit a ovplyvnit jedovatymi recami..najhorsie robit v zenskom kolektive..dakujem za svojich kolegov chlapov :D