Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moze dievka po 30 nosit kratasy konciace pod zadkom?

Príspevok v téme: Moze dievka po 30 nosit kratasy konciace pod zadkom?
Jarmilamila

mam takuto otazku lebo mam 34 a jedny som si kupila take co koncia tesne pod prdelkou a su tak priemerne volne ale viac priliehavejsie. Kolegyna ktora ma 27 mi vsak povedala ze som uz stara na ne a ze take kratasy uz v mojom veku nosit nemam lebo posobim hlupo. Pritom mam stihlu postavu, celulitidu len na zadku nie na stehnach a ani zadok ci stehna nemam silne. Ona aj druha kolegyna ktora ma zase 48 mi vsak stale tvrdia ze naco sa chcem v mojom veku hrat ze mi to uz nepasuje.
aky je vas pohlad na vec? Mozem si ich este v mojom veku dovolit ci uz nie? A ak nie tak preco? To len 18 rocne ich mozu nosit ci ako?

nelllla

no ako ktory muz :D niektori truhlici nevedia absolutne rozlisit podlepene vlasy, 3D mihalnice, vytetovane obocka atd. dokonca niektori ani nevedia, ze taketo vychytavocky existuju..

a pri tych plastickych vylepseniach by som bola tiez opatrna..umele prsia a prifuknute pery..niektori su na to vyslovene uchylni a paci sa im to

ja by som z nich zas nerobila takych odbornikov..sme vselijaki :D

sewie

Jarmilamila, ako uz bolo spomenute-islo ocividne o zavist. ked si niekto nemoze nieco obliect a velmi by chcel, hlada dovody preco by ani ini to nemali nosit. Nos co chces a v com sa citis dobre. a na nazory ci v niecom mozes ist, ci ti svedci, sa radsej spytaj nejakej dobrej kamosky-ktora ti chce dobre a nie nejakych hlupych zavistlivych kolegin...akoze ja som uz v puberte prisla na to ze nie vsetky dievcata co sa tvaria ko modny guru to maju v hlave v poriadku:D takze nazory ostatnych su mi dost suma jedno:D

Lulu2011

mna stve ze ked som sa vratila zo zahranicia som sa tam nevratila a nezatiahla tam aj svojho muza, to ma stve a pomimo toho len zopar nejakych hluposti este z nast casov, ktore som si uz odpustila

Maoam

mne sa ani verit nechce, ze preslo odvtedy 8 rokov a jasne, ze to uz vidim na svojich fotkach :D

ale mrzi ma, ze som vtedy pos*ala par velmi dolezitych zivotnych rozhodnuti aaaaaaach jo