Dlhý pohľad

Príspevok v téme: Dlhý pohľad
r0se0

Ahojte :)
Už dlhšiu dobu sa mi páči jeden chalan, no osobne sa nepoznáme (iba sa pravidelne stretávame a "vieme o sebe"). Nedávno sa nám stretli náhodou pohľady a ani jeden z nás neuhol. Po pár sekundách som radšej rýchlo sklopila zrak. Ani sa neusmial, iba.. sa na mňa tak.. "zahľadel"..
neviem, čo si mám o tom myslieť. prosím, poraďte mi.
za každý názor vám budem vďačná :)

anabol

missi nikdy nedavaj hned na radu ostatnych. Ide hlavne o instinkt, proste ked tam lietaju iskry tak to nezmenis ;). r0se0 takisto, nie ze ked ti poviem ze to nic neznamena tak to automaticky nic neznamena. jak to tam citis tak chod do toho, skus sa s nim zoznamit nejakou tou vetou alebo mu daj aspon naznak niecoho aby sa zoznamil on s tebou :D ajak bude mat zaujem sa zoznamit tak chod do toho ;)

Missi

No ja na fórum skoro nikdy nechodím, to bolo len preto , že tento prípad sa tak veľmi podobá na môj, že.... Ale ak všetci hovoríte, že to nič neznamená, tak sa budem toho držať, ale ten pohľad je pre mňa neskutočný. A najhoršie je, že sa stávam hlučnou, veselou osobou, čo ja nie som bežne. Len aby si nedajbože nevšimol , že sa mi páči.....A najhoršie je, že sa nemôžem vyhnúť stretnúť sa s ním.....

anabol

Ale no táák, keby som ja videl svoju vyvolenú, ako sa mi pozerá priamo do oči, tak by som si určite takisto nahováral, že je do mňa blázen a šiel by som sa spýtať na fórko, "čo to znamená" - keby som mal to šťastie :( .

hlavonožec

dlhý pohľad nemusí celkom nič znamenať. NIekedy sa aj ja tak dívam na niekoho najma ak má niečo na tvári, nejaké výrazné znamienko, bradavicu, žena fúziky, škvrnu od jedla alebo najakú výrazné inú tvár od iných. Proste nielen keď sa mi daná osoba páči ale aj keď je niečo nezvyčajné na nej.

čo asi

No možno sa mu tiež páčiš alebo preto pozeral že by mu bolo trápne keby hneď odvrátil zrak.Mne sa stáva že sa na niekoho zahladím a ani sa mi ten človek nejako moc nemusí páčiť, ale minule jak som šla z vychádzky so psom oproti mne na bicykli šiel strašne zaujímavý muž. Veľmi pekný taký mierne bradatý okolo 25 mohol mať. Mal uplne prenikavé chladné modré oči farbu vlasov si už nepamätám a išlo z neho také niečo čo priťahuje čo sa nedá popísať. No waw tak som sa na neho kukala a on sa tiež kukal na mňa ale išiel na bicykli tak to dlho netrvalo. A bolo po kukaní :D. Ale inač tiež ja skôr sklopím zrak pohľady iných sú mi nepríjemné. A inač som taký typ tiež hanblivý.Radšej si ja budem na tých pekných chlapov kukať. To mi zaťial stačí :D

Missi

Ako to dopadlo? Ja mám tiež podobnú skúsenosť....tiež mám pocit, že on sa na mňa pozerá,ale možno si to len namýšľam, veď keby dačo chcel tak sa aspoň usmeje nie?

odpovedaaam

citam si citam odpspodu zdola hore vsetky rady a prihody...vazna tvar, ziadne myslienky, nemala som dnes moc dobry den ..ked tu zrazu...pridem na prispevok od:

chnapka1

a vybuchnem od smiechu :DDDDD ja mrem...

qwertinka

a mozno ten pohlad neznamenal vobec, ale vobec nic. ja sa bezne pozriem do uci ludom, ked okolo nich prechadzam.

ale tiez mam takuto platonicku lasku, dotycny je sice asi tak dva krat starsi ako ja, no uz dva roky si ho vsimam v meste a tiez sa mi zda, ze si mna vzdy tiez vsimne, ale mnozno je to proste o tom, ze sa mi paci, tak si vsimam jeho pohlad. mozno sa dotycny na mna pozera rovnako "nezavazne" ako ja, ked okolo niekoho idem :)