Ahojte :)
Už dlhšiu dobu sa mi páči jeden chalan, no osobne sa nepoznáme (iba sa pravidelne stretávame a "vieme o sebe"). Nedávno sa nám stretli náhodou pohľady a ani jeden z nás neuhol. Po pár sekundách som radšej rýchlo sklopila zrak. Ani sa neusmial, iba.. sa na mňa tak.. "zahľadel"..
neviem, čo si mám o tom myslieť. prosím, poraďte mi.
za každý názor vám budem vďačná :)
Dlhý pohľad
virtuality, ani pri tomto pohľade som akosi najprv nevedela sklopiť zrak, ale.. nakoniec som sa pre vlastné "bezpečie" (aby neodhalil, že sa mi páči :D), som sklopila zrak. Bolo tam pri mne ešte jedno dievča.. tiež nie som typ, čo zvykne dlho pozerať ľuďom do očí.. väčšinou sa vždy dlhému pohľadu vyhýbam.. tiež som strašne hanblivá :D
hh.. takéto "romance" :)
ďakujem veľmi pekne! veľmi si mi pomohla :')
aj Tebe veľa šťastia! :))
Ja taky pohad kedysi danvnejsie zazila, ale to sme tak pozerali obaja:D a zrak sa sklopit vobec nedal a to je co povedat pretoze vacsine ludom sa do oci nikdy nepozeram - neviem pozerat a nevedela ani vtedy - iba nanho. Nakolko sme obaja boli nesmeli az plachi, tak to otalo len pri tych pohladoch. Az neskor som videla, ze on takto zvykol pozerat do oci skoro kazdemu cloveku, ale s tymi ludmi sa popirtom rozpraval - so mnou to boli dlhe sekundy prijemneho ticha - prebehol pozdrav a to bolo asi tak vsetko.
Teraz po mne zas jeden pokukuje a cosi mi brani divat sa nanho hoci sa zaroven velmi chcem nanho pozerat (vyhybam sa mu oblukom) - dnes som ho videla jak ho objima ina zena - takze som napokon aj rada, ze som sa nanho moc nepozerala, ked po mne "hadzal" tie pohlady, lebo pre mna su zadani tabu aj ohladne pokukovania - nie som flirtovaci typ, bo mi to pride trapne.
Ked vies, ze je volny, kludne naho kukaj .-)
Vela stastia.
hdmvtgfheisd, pozeral sa mi priamo do očí ;)
gogosou, výstrih som vtedy nemala
mozno mu bolo trapne sa ti zizat do vystrihu tak dival do oci
Asi si mala len nieco na ksichte :D
virtuality, ďakujem :D .. kiežby to B-čko bola pravda.. ale, radšej by som si asi nemala nič nahovárať.. síce sa na mňa pozeral tak "zvláštnejšie".. :/ :D
Pomyslela by som si:
A. asi si spomenul na to, ze zabudol doma vypnut zehlicku:D
B. asi sa do mna buchol
C. (A+B):D
D. to nechces vediet (ani ja)
virtuality, viem, že nie je zadaný.
ze je zadaný?