Ahojte :)
Už dlhšiu dobu sa mi páči jeden chalan, no osobne sa nepoznáme (iba sa pravidelne stretávame a "vieme o sebe"). Nedávno sa nám stretli náhodou pohľady a ani jeden z nás neuhol. Po pár sekundách som radšej rýchlo sklopila zrak. Ani sa neusmial, iba.. sa na mňa tak.. "zahľadel"..
neviem, čo si mám o tom myslieť. prosím, poraďte mi.
za každý názor vám budem vďačná :)
Dlhý pohľad
mozno ti len trcal z nosa velky susen
Ahoj,
ja sa práve nachádzam v podobnej situácií ako ty. :) Tiež dlhšiu dobu pohľadom pokukujem po jednej dievčine a taktiež sa nepoznáme. Nechcem si však nahovárať, že o sebe vieme, aj keď pohľady sa nám už stretli. Keďže som z kategórie tak trochu hanblivých, čakám na krok od nej, aj keď viem, že sa ho nedočkám. Pevne však verím, že naberiem odvahu :D a zmením to. A možno si to ty, tak to zmeň :P
ešte raz jedno veľké ďakujem, baby :))
ehm.. môj plán je asi nejaký takýto - budem sa snažiť prekonať samú seba a vydržať sa naňho pozerať keď (ak) sa nám stretnú pohľady :'D.. najlepšie by bolo aj s úsmevom, no to.. neviem :D
(bože..prečo to niekedy musí byť tak komplikované? :D zoznamovanie sa.. -.- kto len toto vymyslel? :/ :D)
ach nie, prave naopak, ked to je niekto kto sa mi paci, tak tie pohlady maju teprv grady :D ale ked uz sa mi az prilis paci, tak tiez to musim spravne davkovat, aby to hned nevidel, ze som zhypnotizovana :D a potom sa im aj vyhybam radsej, ked nechcem nic viac riesit, lebo potom ti muzi zvacsa dojdu s nejakym viac ci menej konkretnym navrhom, ale niekto sa bude pozerat ako psik aj velmi dlho (mesiace, roky!) a caka, ze ja spravim prvy krok, no to nie, ja som stara skola v tomto ;)
no, prax mam. ale inak ja som tiez hanbliva, aj ked mi to malokto veri :D teda, v nejakych oblastiach. ale komunikacia s ludmi tam nepatri
in blossom, ale tieto "mocenske hry" o tom, kto sklopi skor zrak sa asi hraju lahsie, ked sa ti ten druhy moc nepaci? Lebo ked su tam sympatie, clovek trochu straca kontrolu. Ked by som to hrala ja, tak by ma ten clovek srval, ze na mna cumi, az by som mu mala chut vyplazit jazyk:D na odputanie pozornosti - ozaj mi to neni prijemne - hlavne od ludi, co su mi na mile vzdialeni - co ja vacsina.
in blossom, ja práve naopak - nezvyknem ľuďom opätovať ich pohľady, ale.. teraz to jednoducho.. nešlo tak rýchlo sklopiť.. som dosť hanblivý typ človeka :/.. ale ty máš už v tom aspoň prax :)
a áno, z očí toho druhého sa dá dosť vyčítať ;)
(ten chalan je dosť romantický typ - spoločná vlastnosť :D, ale.. neviem.. :/)
inak veľmi pekne ďakujem za komentáre O:)
a baby, nechcem vam brat iluzie, ale ja sa napr casto pozeram na ludi, do oci, a neznamena to ze sa mi dotycny nutne paci, ale ma napr nieco na nom zaujalo, alebo si len chcem o nom daco "precitat", niekedy sa len tak z dlhej chvile zahladim a nie je v tom nic konkretne, resp. mi uplne ine myslienky idu v hlave a niekto moze zachytit moj pohlad. ale, ked sa bude stale na teba pozeravat ako na svaty obrazok, tak potom B je spravne :D
a inak, ja velmi rada pozeram ludom do oci (precitam tam dost vela za malinko casu) a priam ma irituju tie typy, co sa s vami rozpravaju a nemaju "gule" sa pozeram do oci, tak bokom pozeraju. vzdy mi pride, ze daco schovavaju, alebo su len neisti
no toto poznam, asi ho na tebe nieco zaujalo, alebo... napisem za seba, ja rada hram tuto hru, ked citim ze niekto na mna pozera a chce sa mi, tak sa na neho tiez pozeram a cakam, ze kto prvy uhne pohladom a vacsinou vyhram, skoda, ze si sklopila zrak ;) cize ja sa pozeram, aj ked v tom nie je nic, ze sa mi paci/nepaci, ale ze koho to skor omrzi, ze no co chces? ako taky predator. ale inak som mila, zlata :D