Čaute všetci, chcem sa spytat, ake mate skusenosti so psychiatriou vo Velkom Zaluži, konkretne na oddeleni primarky Trokanovej.Aky je tam pristup a aky lekáry? Ďakujem
Psychiatria Velke Zalužie
Ahoj ambrozia66, ja trpim na uzkost, ale stašne sprostu, lebo sa mi trasu nohy a mam v nich napätie a nevydržim na nich dlho stat, mysliš že mi to tam budu tolerovat. A tiež to vstavanie o 6:00 neviem či zvladnem, načo sa tam tak skoro vstava? Daju ti lieky aby si spala, potom ta nutia rano vstavat a ked si nervozna, napchaju ta dalšimi liekmi.Tiez mam inzulinovu rezistenciu a bolesti pri menzese. Tiež si potrebujem poobede oddychnut. Dat si caj alebo kavu. Kolko je tam ludi na izbe nevieš? A su pomiesany s fetakčkami s alkoholičkami? Alebo su psychicke diagnozy zvlašt. Kedy je lepšie tam ist v zime či v lete? A kolkokrat do roka to poisťovňa preplaca.Ďakujem ti moc za odpoveď.
Žužova, keď nemaš čo k teme, len sa chceš vykecat, najdi si neaku kamošku a chodte na kavu, alebo si najdi prispevok na ktory vieš odpovedat. Nikto neni zvedavi na tvoje "nazory". Ďakujem
Sranda ako si vyberáte že ,,rozmýšlam že pojdem zasa na psychinu,bolo tam fajn" ...ako do hotela alebo niekde na výlet... hrozné,čo takto sa postavit na vlastné nohy a začat normálne žit ? ... alebo vam to vyhovuje ked sa o vas pekne staraju ,davaju vam papkat,nič nemusite platit,všetko dostanete zadara a ulievate sa len tak z bežneho života ,čo ? ....
Otras.. kedysi som rozmýšlala nad psychinou ale dostala som vlastný rozum..z problemov si pomožete iba vy sami..nikto to za vas neurobí ,lenže to by ste museli chciet a museli by ste prestat byt pohodlní..
Ale na druhej strane sa nečudujem že v tejto dobe hnusnej kedy neni praca a aj ked je tak za málo penazí sa ludia snažia takto predtým unikat..zavriet sa na liečenia a nechat si unikat život pomedzi prsty.. smutné
Vo Veľkom Záluží som bola s depresiami, bolo tam dobre, lekári aj sestričky sú tam fajn. Rozmýšľam, že tam pôjdem zasa.