Psychiatria Velke Zalužie

ne-prijemna

Elisia- odporúčanie mi dal psychiater.Bola som na otvorenom oddeleni, neviem ako sa to volalo, ale to bolo to najľahšie,alebo ako to nazvat,pretože ja som tam bola s úzkosťou a panickou poruchou.ty si ešte nenavštívila ani raz psychiatra?,tak prečo sa už vidíš v Žalúží?skús najprv ambulantnú liecbu ak sa ti to zvláda ťažko samej.

Elisia

Ne- prijemna a ktory lekar ta tam odporučil psychiarer alebo obvodny? A na ake oddelenie udeš?Nenapišeš mi e mail? Rada by som vedela ako tam je. Dik

ne-prijemna

Žužova a Tebe podobné, čo k Vám dodať.Zamiest si treba pred vlastným prahom a potom súdiť alebo odsudzovať iných. SÚ ľudia ktorí si nedokážu pomôcť sami aj keď sa snažia.A na to má byť p.oddelenie.Každý má právo voľby.tieto svoje husté dristy si skúšaj doma na tých čo ta počúvajú.mohlo by sa stať, že sa tam ty sama ocitnes a ani nebudeš vedieť ako.ži sebe ži a ostatok nech ta netrápi.maj sa

ne-prijemna

LadyOpium, neviem akú zozvu myslíš. A ja som bola vo VZ za ery p.primárky Imriskovej a p.p.Trokarovu nepoznám, a mohlo sa toho zmeniť dosť,preto sa pýtam či nebol niekto nedávno.či nenastala drezura-)

ne-prijemna

Elisia- tiež ma to čaká.minulý týždeň som sa objednavala a mám nastúpiť v stredu.uvidíme.raz som tam už bola pred 15r.bolo fajn,keďže som nebola na uzavretom oddelení.to by ma deprimovalo.aký máš problém?neodkladaj to.

LadyOpium

zozva je riadna ... no comment aj mne furt pise do tem akoby sa nudila vsetkych nas tu zhovaduje akoby sme boli vsetci zdravi cely svet akoby neboli ziadne choroby akoby sme boli hypochodnri len