Prečo musia existovať muži

Príspevok v téme: Prečo musia existovať muži
CO

Dopredu sa ospravedlňujem všetkým mužom ktorých teraz neskutočne urazím, uvedomujem si že je to len a len môj problém, ale chcem to napísať tak, ako to cítim. Od mala mám katastrofálne príklady mužov v rodine, aj v okolí. Som vo veku, kedy proste už myslím na vzťah, nehovorím, že ho musím mať, ale vek a psychika ďalej nepustia a preto by som to chcela riešiť čím skôr. Môj problém je, že ich nenávidím. Som voči nim zaujatá a ťažko ma presvedčiť o opaku. Ak sa aj nájde nejaký v pohode muž, vôbec to nepomáha a môj názor sa nezmení, pretože v zápätí na to sa nájde ďalších 10 debilov. Nechcem veľmi konkretizovať, ani prečo sa tak cítim, ale nechcem nenávidieť, ale neviem ako s tým prestať.

mydlo

Sejlu si nevsimajte. Ta sa tu vzila do role hovorkyne zien, moderatorky diskusie a sudcu zaroven. Asi na nu vsetci kaslu, tak povazuje vsetkych za nenormalnych a seba za normalnu.

kuko2

Hm, ked su Ti vsetci muzi odporni, tak si nas proste nevsimaj ... ako by sme tu neboli ... obklop sa kamaratkami a uzivaj si prijemny zivot ...

dalsiM

slavina, pekne :)

Zakladatelka, ten nazor mas od kamosiek? Najskor si vzdy vsimas na nas len to zle, jedna chybycka , a u teba sme skoncili. Nik nieje dokonali, vobec nikto. Drzim prsty

Prezyvka55

Vrane k vrane sada, rovny rovneho si hlada. Cize ked mas okolo seba samych muzov debilov a ked takych pritahujes alebo s nimi chodis tak to tiez vypoveda aj o tebe. Nic proti ale inteligentny clovek debila spozna dost rychlo a travit s nim cas nebude.
Ja nemozem povedat na zenske kryve slovo, su take aj take. Ale ja som mal moznost vyberu a vybral som si taka ktora mi vyhovovala po vsetkych strankach.

Sejla

Slavina, úprimne ti gratulujem, ak to nie je vymyslené:) Už pekne dlhú dobu som nepočula takúto šťastnú skúsenosť.

slavina

Mám z detstva a mladosti podobnú skúsenosť.Otec debil,ktorý mlátil mamu,v okolí samí burani.Moje presvedčenie v 12 rokoch bolo také,že sa nikdy nevydám,že sa nechám umelo oplodniť a navždy zostanem s deťmi sama.Potom prišlo pár nevydarených vzťahov,ktoré moje presvedčenie iba potvrdili..No raz sa objavil chlap,ktorý celé toto moje presvedčenie zmenil,ukázal mi,že nie všetci chlapi sú blbé svine,že sú chlapi,ktorí si ženy vážia.Máme tri detičky,žijeme si krásny spoločný život a môžem povedať,že môj manžel by mi aj modré z neba zniesol,keby to bolo technicky možné.Pred svadbou mi sľúbil,že ma na rukách bude nosiť a pôjde so mnou aj na kraj sveta.A ženy ,je to tak !Už pekných pár rokov mi plní všetky sny a robí všetko,čo mi na očiach vidí.A verím tomu,že aj zakladateľku témy raz nejaký muž presvedčí o tom,že život po boku muža,môže byť nádherný.

tiezmuz

a co cakas od druhych. tak nenavid vsetkych muzov, ked ti je tak lepsie alebo sa snaz zmenit pristup. len aby si tym nepriatelskym pristupom k nim, prave tych dobrych, co stoja za to neodpudzovala.

CO

Ale mne sú už všetci muži odporní, aj milí, aj dobrí, aj slušní...aj keď sa veľmi snažím, cítim to inak.