Prečo musia existovať muži

Príspevok v téme: Prečo musia existovať muži
CO

Dopredu sa ospravedlňujem všetkým mužom ktorých teraz neskutočne urazím, uvedomujem si že je to len a len môj problém, ale chcem to napísať tak, ako to cítim. Od mala mám katastrofálne príklady mužov v rodine, aj v okolí. Som vo veku, kedy proste už myslím na vzťah, nehovorím, že ho musím mať, ale vek a psychika ďalej nepustia a preto by som to chcela riešiť čím skôr. Môj problém je, že ich nenávidím. Som voči nim zaujatá a ťažko ma presvedčiť o opaku. Ak sa aj nájde nejaký v pohode muž, vôbec to nepomáha a môj názor sa nezmení, pretože v zápätí na to sa nájde ďalších 10 debilov. Nechcem veľmi konkretizovať, ani prečo sa tak cítim, ale nechcem nenávidieť, ale neviem ako s tým prestať.

daniuska

bigbit: Praveze aj v praveku zeny potrebovali muzov, aby im ulovili mamuta, vidis, stale ste boli velmi potrebni, v praveku mozno este viac, nez dnes, kedy uz zeny maju volebne pravo a mozu aj pracovat.

Hrac

Ja mam v okoli len chudakov chlapov, ktorych opustili priatelky a zeny, jednemu aj dieta nechala. Vsetci sa staraju, dalsi jeden mal zas dve roboty aby uzivil aj priatelku aj domacnost. Je smola, ze vacsina zien isla za starsimi a bohatsimi, resp. kvoli nevere z ich strany skoncili vztahy.

Ale to je len moje okolie, vseobecne to bude vyrovnane. V ziadnom vztahu nie si isty na 100% ci to vydrzi roky, preto zit pre dnesok a nie pre buducnost:-)

zbludiladusa

popravde,když se zamyslím nad tím,tak ani ja neznám normálního muže,šetci si pridrbaní svojím sposobom.a když si už o nejakem myslím,že je v pohode,tak neni ,a najde sa na nom neco jebnutého s prepáčením !ale je to tak

CO

bigbit ak sa chces hadat a rypat tak sa na to proste vykasli a nechaj to tak....a hlavne nechaj zeny na pokoji ked si to myslis...

CO

bigbit o tom som sice nehovoria, ale tiez poznam zeny, ktore ziju bez muzov a su velmi sebestacne, zena ked chce, spravi vsetko, neviem teda co za pripad boli tie o ktorych si pisal.

bigbit

V mojom okoli zije zopar takych zien bez muzov. Dom im chatra, lebo nevedia nic opravit, dvor maju ako prales, lebo nevedia ani pokosit travu, nemaju skoro ani na jedlo, lebo nevedia robit nic uzitocne, len kvakat a stazovat sa. Teda ak chcete zit bez muzov, museli by ste sa vratit do praveku.